Je zajímavé, jak je tady mrtvo i přes to, že v MC světě se pořád něco děje.
Kdybych začal obecně Minecraftu, tak Microsoft udělal Minecraft for Windows 10. Slibují si od toho, že to nebude na Javě a bude to kompatibilní s mobilními zařízeními. Aktuální stav je nějaká beta verze. Momentálně tedy existují dva minecrafty. Ten klasický, který známe a ten od Microsoftu. Nejvýraznější rozdíl je, že v tom od Microsoftu nemáte vlastní skin, ale máte v obchodě se skiny "široký výběr".
Děkujeme Microsofte!
Když už jsem zmínil klasický Minecraft, tak brzy vyjde 1.9... Těšíte se? Dungeon v endu, vyšlapané cestičky, asi trilion šípů úplně k prdu a mnoho dalšího! Je opravdu na co se těšit.
A z Bronies komunity... Bohužel Pepanův server skončil. Z důvodu neaktivity lidí, nedostatku finančních prostředků a nechuti admin týmu. Prostě "
dí end". Já se tak jednoho krásného dne nudil a když už jsem nějaký kousek kreditů měl na účtě, tak jsem si aktivoval server a momentálně na něm hraji. Je pro veřejnost (není čistě Brony, ale není tam moc non-Brony hráčů). Sem tam někdo přijde.
Máme vlastní vlákno, zde by to dělalo bordel: Minecraft server
IP: 93.91.250.125:27922
Whitelist: Ne
Možnost VIP/Donate: Ano
Verze serveru: 1.8+
Víc najdete ve vláknu nebo na serveru. Uvítám, každého, kdo si bude chtít zahrát survival a bude se přitom chovat slušně.