Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
Zas se mám na co těšit díky - tvoje povídky se mi moc líbí.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
HHHnnnnnnnnnngggg..
Uzasne :3
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
76
Tak a je to tu. Poslední kapitola. Kapitola 11. - Den, po kterém jsem toužila
Touto kapitolou se náš příběh prozatím uzavírá, ale nebojte se Chrysalis a Shining Armor se vrátí v pokračování, kde se možná dozvíme odpovědi na otázky, které Pravá Láska nezodpověděla
Když se teď podívám na to své již konečně dokončené dílo, musím říct, že se mi to poněkud vymklo z rukou, když původním zadáním byla pouze povídka. Ale já prostě nemohl jen tak proti sobě postavit Chrysalis a Shining Armora a nechat je se do sebe zamilovat. Musela k tomu vést nějaká cesta. A tak kapitoly přibývaly a já pořád nebyl tam, kde jsem chtěl být. Ale byly to skvělé chvíle strávené psaním a vymýšlením tohoto příběhu.
Za všechno bych chtěl poděkovat hlavně MidnightShadow. Bez ní a jejího obrázku, by tohle mé dílo nikdy nevzniklo.
Další díky patří Majoru 039, který mi pomohl rozmotat uzel mezi sedmou a osmou kapitolou, na kterém jsem se zasekl.
A nakonec děkuji všem, kdo povídku četli a kdo mě v psaní podpořili.
Chcete-li se na něco zeptat, popovídat si anebo poprosit o radu, tak se nebojte a napište mi.
Mé povídky naleznete buď v mém vlákně anebo u mě na OneDrive.
Registrován od: Nov 2011
Hodnocení:
32
23.09.2012, 13:01
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.09.2012, 13:01 uživatelem Greytail. Edited 1 time in total.)
Skvělá tečka za skvělým příběhem Jinak, jestli můžu, tak bych toužil po zodpovězení těchto dvou otázek:
1. Dozvíme se též, jak Twilight Sparkle reagovala na proměnu svého bratra?
2. Bude podrobný popis svatební noci?
Eyup!
Love and Tolerate je heslo haterů, ne broníků!
Hodnocení:
76
23.09.2012, 15:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.09.2012, 18:09 uživatelem Rivel Arosis. Edited 1 time in total.)
Chcete-li se na něco zeptat, popovídat si anebo poprosit o radu, tak se nebojte a napište mi.
Hodnocení:
76
24.09.2012, 22:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.09.2012, 05:50 uživatelem Rivel Arosis. Edited 2 times in total.)
Drazí čtenáři a čtenářky, jistě vás zajímá, co budu psát teď, když jsem dokončil Pravou Lásku?
Rozhodoval jsem se mezi několika možnostmi a nakonec to vyhrál jeden poněkud temnější příběh z dávné historie. Bude o zradě, nenávisti, přátelství a také o lásce A možná se něco dozvíme o ... A to vám nepovím
Inu, tak tedy začínáme, krátkým prologem
Prolog - Celestia vypráví
Hodnocení:
80
25.09.2012, 00:02
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.09.2012, 02:01 uživatelem MidnightShadow. Edited 1 time in total.)
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Hodnocení:
76
(25.09.2012, 00:02)MidnightShadow Napsal(a): Me to zobrazuje Pravou lasku O.o
Aha, jen ten odkaz co je v citaci. Jinak odkaz v prvnim prispevku funguje
Á, chybička se vloudila
Už je to opraveno. Díky, Midnight.
Hodnocení:
76
Tak jsem přidal první kapitolu k A zrodí se jednorožec. Nese název V bolesti zrozená a nějak nevím co si o tom mám myslet. Scéna, která se v ní odehraje byla pro mě po psychické stránce tak vyčerpávající, že jsem s tím musel několikrát přestat. Nikdy bych netušil, že napíšu něco tak strašně krutého, a ještě o ponících.
No snad se vám to bude líbit a více než kdy jindy uvítám názory na tuto kapitolu a příběh, který se v ní začíná odvíjet.
Hodnocení:
80
Zacina to vyborne. Jenom vetu "Toho uz leckdy zadny jiny ponik nespatril" bych upravila. Jednak slovo "leckdy" uz mas v predschozim odstavci a tady to pusobi tak nejak opakovane. Potom bych doporucila slova "vselijake", "nejake" a podobne, take moc nepouzivat. Spise vice sedi "ruznymi", "mnohymi", atd.
To me spise jen tak prastilo do oci ale na dalsi pokracovani se uz tesim moc a moc
Nezadouci osoba.
hue hue hue
|