Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
147
@Blesk: a neslo by misto postovani tohoto stezovani se spis zacit ucit anglictinu?
V zivote ji budes potrebovat dost, o hodne % zvysuje sanci zamestnanosti a kvality zivota. Lepsi je se snazit neco udelat nez vymyslet duvodu proc to nejde.
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
Já mám radši seriál v rodném jazyce a tím líp si to užiju, a podstatě mě nevadí čekat když vím že se nakonec dočkám.
I když bych uměl tu angličtinu tak bych si to moc neužil, nedokážu potom si to spojit, takzvaně nepoberu to a zpracování informací mám u angličtiny děsně slabí. tak proto.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight 
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Jul 2014
Hodnocení:
37
09.02.2015, 17:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.02.2015, 17:48 uživatelem sc@lix. Edited 1 time in total.)
Je tu také možnost sledovat ten seriál s titulkama. Podle mě je to ten nejlepší kompromis, když se ti buď dabing nelíbí a nebo neumíš dost dobře anglicky, aby jsi to sledoval v originále bez titulku. Já také moc anglicky neumím, proto jsem rád za lidi, kteří jsou ochotni ty titulky vytvořit a jsem jim za to opravdu moc vděčný. Sice dabing mi nevadí, ale na originál to prostě nemá.
Registrován od: Jul 2014
Hodnocení:
37
Ví se jen to, že to bude na jaře. Bližši datum ještě nebylo stanoveno.
Odesláno z mého LG-P690 pomocí Tapatalk 2
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
53
Obecně očekávám prostě 1. kvartál tohoto roku. Takže tak březen.