08.03.2015, 12:19
Azu OT
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Anketa: Čtete hodně? Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě. |
|||
Eeyup | 94 | 78.33% | |
Nope | 26 | 21.67% | |
Celkem | 120 hlas(ů) | 100% |
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. | [Zobrazit výsledky] |
Knižní koutek
|
08.03.2015, 16:51
Se divím, že jsem do tohoto tématu ještě nenapsal, mám to dokonce už dlouho odhlasované
Každopádně tedy: J.R.R. Tolkien - Pán prstenů, Hobbit, Silmarilion (do půlky) a taky vlastním Nedokonečené přiběhy, které občas procházím, když chci nějakou rychlou informaci o Středozemi. C.S. Lewis - Narnie Christopher Paoliny - Eragorn, svého času mě bavila J. Flannagan - Hraničářův učeň a Bratrstvo Richard A. Knaak, Christie Golden, Aaron Rosenberg - Warcraft (četl jsem všechny do češtiny přeložené knihy, takže netřeba vypisovat ) J.K. Rowlingová - Harry Potter Andrzej Sapkowski - Zaklínač, snad jedna z nejlepších sérií, co jsem kdy četl Roderic Gordon a Brian Williams - Ztracený svět v Podzemí (neboli Tunnels v angličtině xD české překlady mě občas udivují) dál jsem sérii nečetl James Dashner - Labirint: Útěk, na další se chystám, hrozdně dobrá kniha Rob Grant a Doug Naylor - Červený Trpaslík - Nekonečno vítá ohleduplné řidiče, geniální kniha (jsem fanda RD, takže jsem si tuhle knihu fakt užil ) zbytek, se chystám dočíst Dick King Smith - Já a moje příšera, moc pěkná, ale krátká... hooodně krátká No a pak spousta dalších autorů, které jsem četl kvůli škole, takže Shakespear, Karel Čapek, Božena Němcová, Molière a spousta dalších. A teď mám ještě otázku/prosbu. Chci někde sehnat výtisk Světová Válka Z - Historie světové války se zombie od Maxe Brookse, ale nikde ho nemají, kdyby jste o něm věděli, že ho někde mají, mohli by jste mi to říct?
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
12.03.2015, 17:28
nevim kam jinam to dat, smutna zprava pro vsechny fanousky fantasy:
http://kultura.idnes.cz/zemrel-terry-pra...ntent=top6 nejdriv Spock a ted tohle
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
12.03.2015, 18:18
uz ziaden Mrakoplas
cest a slava maestro
12.03.2015, 18:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 12.03.2015, 18:36 uživatelem Keranis. Edited 1 time in total.)
...Mám doma poličku rezervovanou čistě pro jeho knížky. Rest in Peace, Sir Terry Pratchett
12.03.2015, 19:06
-INU UŽ JE NA LEPŠÍM MÍSTĚ -
To je hrozně smutná správa..... ale jeho postavy žijí dále !
12.03.2015, 19:22
mozno na konci stretol aj toho svojho smrtaka, to bola podla mna jeho najlepsia postava (vo filmoch ho daboval Christopher Lee)
12.03.2015, 19:38
Můj favorit bude vždy Knihovník. Oook?
12.03.2015, 19:48
njn, ked vidim orangutana tak je to automaticky knihovnik. ALE! nesmie mat licne vaky, to je prejav nadradenosti a knihovnik uznava Vysmeska ako hlavu univerzity
niekedy musim nasich z katedry prehovorit aby sme si dali den ked budeme ucit ako magovia z UU. ach, len co docitam dunu znova sa pustim na nevidani akademikove a vedu na zemeplose
12.03.2015, 20:47
no ja mam nejradci Starenku Ogovou a vubec ty carodejky mam doma i ty divadelni hry, tusim divadlo v Celetne - skvele
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate |
|