Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 3.75 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
Moc díky Adame, tys to vyřešil. Já si právě říkal, že je ta velikost nastavovatelná, ale že to je takto jednoduché jsem netušil.

xSoft: Bylo by to za účelem, aby obrázky seděli na velikost, kterou požaduje někdy zakladatel vlákna, když do něj chce vložit tématické obrázky. Či jen běžný uživatel co chce něco postnout a je to dost velké a on to chce zmenšit.
Usměj se, zítřek bude horší.

Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Odpovědět
The more you know...!

Díky za tip, emadA Pinkiehappy
Odpovědět
Da se udelat nejaka kategorie/skupina, kam se muze clovek pridat, aby na nej neskakali spoilery z http://bronies.cz/Forum-S5 ? (tap talk mi na S04 takhle prasknul aspon 10 veci,..) Diky
Odpovědět
Docela tak přemýšlím, že by se lépe na uživatelský panel lépe dostávalo, kdyby byl přístupný v menu stejném jako je seznam uživatelů, kalendář, download apod... Třeba vlevo právě místo takového malého čudlíku nahoře. Bylo by to lépe na očích jako před tím.

Odpovědět
Mám pár problémů s forem
Momentalně největší.
Na android firefoxu nefunguje lišta s formátovaní textu.

[Obrázek: 035lfrb8RmRxU-gZAjTUVYFYb11eSqxC4qHa855Nti8=w1083-h609]

Prostě se nezobrazí.

menší problém
U spoileru:
Automaticky řadí pod sebe.
Kód:
[spoiler]

[/spoiler]

Závroven je stím spojený problém. Při kliknutí [píše do kodu spoiler] u[/spoiler] a né mezi něj.
Ten to problém se vyskytuje i jiných formátovaní kodu.

Né za sebe jak to bylo na minule.
Kód:
[spoiler] [/spoiler]
Odpovědět
(30.03.2015, 11:40)xsoft Napsal(a): Da se udelat nejaka kategorie/skupina, kam se muze clovek pridat, aby na nej neskakali spoilery z http://bronies.cz/Forum-S5 ? (tap talk mi na S04 takhle prasknul aspon 10 veci,..) Diky

Vzhledem mé reakci u S05E01. Která zrovna nebyla ideální.
Bych byl rád kdyby se zavedla podobné věc jako s offtopickem.
Abych měl možnost vyfiltrovat S5 5. série - co se chystá. (S6,S7,S8)
Odpovědět
S kódováním jsou pořád velké potíže od této verze. Rád bych vám také ukázal další dvě věci abych to přidal ke KRAJKHOURovi, ale tentokrát rovnou z počítače:

Takto vypadá vlákno v písemné editaci:
[Obrázek: Vyl5GNu.png]

Takto vypadá vlákno v náhledu:
[Obrázek: S4dfBgc.png]

Jedná se o tu část, kde je třetí sraz... Když jsem zapl BB kódy abych je viděl (jsem na ně zvyklý), tak vše bylo ok...

Odpovědět
Updatoval jsi Chrome na nejnovejsi verzi? Mas nejake pluginy? Nejake skiny ci uprava CSS fora?

Mam Chrome a vsechny CZQ a podobna vlakna funguji na 100% a tvorba novych je tez bez problemu.
Odpovědět
Jediné, co mám za doplňky 'pluginy' je adblock. Jinak nic. Chrome aktualizován je.

Odpovědět
Nevím, zda to pomůže, ale přesně toto se mi stalo, když jsem po aktualizaci editoval podpis. Jakmile jsem změnil jen část z něj (1 odkaz), tak i když v náhledu bylo všechno OK, po uložení se to rozpadlo na odkaz+popis vedle sebe (měnil jsem jen část "Home" a jen ta se takto rozpadla). I opakovaně. Musel jsem celý podpis napsat znovu, a původní data smazat. Ale nějak jsem tomu pak už nevěnoval pozornost.. Mám Firefox 36.0.4
DeviantArt & Home, Bronies galerie.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 5 host(ů)