Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
Jesus Christ Superstar, tak by to podle mě vypadalo
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
8
I'm a Christian AMA
DON'T GET FOOLED! MEMES WILL KILL YOU AND EVERYTHING YOU LOVE!
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
15
No určitě by ho nepřibili na kříž za to, že by říkal, jak by bylo ohromně bezva chovat se k sobě pro změnu trochu slušně.
Provázej vás duha
- Fluttershy; STrhák
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Kresťanstvo nie je tak originálne ako sa zdá. Ako písal Jamis, takíto spasitelia sa vyskytovali už aj v iných civilizáciách. Napasovanie dátumov "kresťanských" sviatkov ako sú Vianoce a Veľká noc na obdobie pohanských osláv je už len šikovný ťah kresťanskej cirkvi ako si nalákať do svojich radov pohanov.
Občas ma tak napadne, čo by robili tí prehnane zapálení kresťania, pre ktorých je kresťanstvo jediné akceptovateľné náboženstvo (a preto podľa neho samozrejme musí fungovať celý svet), keby sa po smrti ocitli napríklad pred Odinom.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
93
15.04.2015, 07:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.04.2015, 07:18 uživatelem Fun1k. Edited 1 time in total.)
Je docela snadné najít paralelu mezi náboženstvími a fandomy - náboženství je v podstatě jen fandom, ve kterém lidé těm svým příběhům věří. :-D
Mám pocit, že vzrůstá popularita fandomů s tím, jak lidé náboženství opouštějí - je to taková méně náročná alternativa, která poskytuje veškeré výhody náboženství bez jeho nevýhod - morální lekce, komunitu, vnitřní uspokojení atd.
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od
bloodorangepancakes
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Fórum umiera, zmierte sa s tým.