26.04.2015, 11:52
Decoy: Ono v tescu ešte tí plyšiaci sú? Viem, že tam boli pred pár mesiacmi ale včera som tam nič také nevidela.
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan
I'm big Sonic fan
Vaše pony sbírka...
|
26.04.2015, 11:52
Decoy: Ono v tescu ešte tí plyšiaci sú? Viem, že tam boli pred pár mesiacmi ale včera som tam nič také nevidela.
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan
26.04.2015, 13:12
no nevim v úterý 23.4. je měly aspoň u nás sice moc širokej výběr nebyl ale něco tam bylo
♕Pinkie L♥vers♕
♕Regio L♥vers♕
05.05.2015, 19:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.05.2015, 19:38 uživatelem Minetex.)
Jů, tady to ještě existuje Plesk, moje polička s Merchem, největší radost mi dělá ten Discord, a víc si toho asi v dohledné době pořizovat nebudu, nemám penízky a ani potřebu
Na ten Creeper Mug nehleďte, mamka mi ho tam dala, aby to prej 'nebylo tak moc divný'
05.05.2015, 19:40
Na ten Creeper Mug nehleďte, mamka mi ho tam dala, aby to prej 'nebylo tak moc divný'
tak tim to vylepsila
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
05.05.2015, 20:03
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.05.2015, 20:08 uživatelem Minetex.)
K, several mistakes Creepy Mug má narušovat tu kondenzaci 'cubic homo' a Fluttershy už tam je, ta fotka je nějaká stará, asi měsíc jsem ji totiž nosil v kapse u bundy a zapoměl ji vyndat Asi to snad vyfotím znovu A plešatá Rarity? Brácha chtěl bejt s dárkem k narozkám vtipnej, ale shipping skládací poníci stojej za starou belu, takže se to polámalo a opadalo, proto tam tak chudák leží
Nová fotka zde btw:
05.05.2015, 21:34
jestli po ni tolik touzis, venuju ti s tezkym srdcem svoji, ale sem z prahy
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
06.05.2015, 02:36
D.K.: Jestli chceš tak ti mohu jednu co mám navíc prodat je to zrovna ta co je čtyrech :3 jinak za 70kč + poštovné je tvoje
Ps.: Raději nechtějí vědět kolik FS mám dohromady
ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT I NA SEBE SAMÉ JE DŮLEŽITÉ, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT I NA POVINNOSTI A, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT.
Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<< Moje sbírka momentálně činí přes 1410 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/ FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
08.05.2015, 15:35
Mno, trosku se to rozrusta...
READ & RAVE !
Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
11.05.2015, 21:38
A dneska jeste vice... luxusni nova serie - My Little Pony: Fiendship is Magic ("Byt zli je magicke!")
Jeste jsem necetl ale Sombruv komiks je udajne zatim ten "nejtemnejsi", uvidime! READ & RAVE !
Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s. |
|