Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
31
Jo, a zapoměl jsem napsat, že muzika se zdá tak dobrá, jako minule. Ne-li ¨lepší! Jsem moc zvědav, jak se povede český dabing.
Love and Tolerate není hloupost.
723462958
vanamartincz@gmail.com
Registrován od: Jul 2014
Hodnocení:
37
Tak na český dabing jsem opravdu také zvědavý. Jak u jedničky, tak i dvojky si mi docela líbil. Jestli se budou držet kvality předcházejících dvou dílů, tak si myslím, že to nemůže dopadnout špatně. Co se týče muziky, tak tu je ještě těžko hodnotit z toho kousku, co byl slyšet ve videu.
Registrován od: Sep 2014
02.07.2015, 21:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.07.2015, 21:18 uživatelem BatygameCZ. Edited 1 time in total.)
Konečně jsem zhlédl trailer...
1. Bude to skvělý film, možná (?) se poníci potkají se svými lidskými já
nebo
2. Bude to nejhorší díl série, dost možná i nejhorší věc s G4 poníky vůbec ( po hračkách samozřejmě...)
Registrován od: Jan 2015
Hodnocení:
6
zhledla jsem trailer a zdá se mi to dobrý. A taky doufám. když jsem to viděla tohle vlakno sem si řikala bože co to zas hasbro zkouší a najednou na fb se mi ukazal trailer a hop a už jse na to těším.
Everyone is a mirror that reflects how the world treat them~ Bronya
Liebe ist für alle da
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
17
Mě by ani nevadilo, kdyby tam původní Twi nebyla, už ve dvojce mi chudáček přišla tak trochu zbytečná.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Ve dvojce dokončila proces a předala štafetu Sunset Satan, teď už tam být nemusí.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
0
Vypadá to, že premiéra bude v televizi, takže kino asi nebude. Hlavně by mě zajímalo, jestli zase odvysílají zkrácenou verzi. Pokud ano, tak plná bude až na BD.