13.08.2015, 23:08
V komunitě Bronies na A&O hostel máme poslední volné místo
Czequestria 2015 - Stáje a jiné formy ubytování (Accomodation)
|
13.08.2015, 23:08
V komunitě Bronies na A&O hostel máme poslední volné místo
14.08.2015, 06:26
@Sprinkle: napiš DaveLovi. Jedno až dvě místa ještě volná jsou a budeme tam only ponies takže o zábavu je taky postaráno
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
14.08.2015, 15:13
Nakonec jsem to jak se zdá dohodla na A&O hostel, ale díky za nabídku.
This silly farmfilly fan
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it. Nickname - čte se to [růší], děkuji
14.08.2015, 17:13
Měl by někdo podlahu i pro mě?
Always carry plenty of bits. The griffons help you as long as you share the wealth
14.08.2015, 22:48
yop jedno misto se mi uvolnilo, bydlim Frantiska Kadlece 900/21 (najdi si to na netu na mape) normalni byt 3+1, je tu wifi, tak dva a pul hvezdiky bych tomu dal mam i molitan a mozna by byla i postel ,zalezi ja byste se ulozili, zatim je sestava u me: ja, Keranis, Dawnflash a DoktorPetr, sme vsichi milovnici literatury a poniku samozrejme, tak kdybys nic jinyho nesehnal staci napsat na 733102938
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
14.08.2015, 23:38
Kdyby někteří lidí četli více než jen poslední stránku tak by věděli, že i u mě se uvolnila místa..
Do You think you can take on MY EMPIRE?
15.08.2015, 15:02
Díky moc za nabídky. Nebyl jsem si jistý jestli mě někdo ubytuje když jsem tu nový. @Mácaman milovník literatury nejsem, proto raději půjdu za @DaveL. V Praze budu již od čtvrtka ale na čtvrtek/pátek už ubytování mám. Rád bych pobyl alespoň do neděle. @DaveL můžu teda s tebou počítat?
Always carry plenty of bits. The griffons help you as long as you share the wealth
15.08.2015, 22:28
@Volatile : Kdyžtak můžeš si vzít moje místo u @DaveL , já jsem s Fingusou našel bližší místo na ubytování .
@DaveL : Můžeš mě prosím přepsat že už tam nebudu ? Děkuju moc .
15.08.2015, 22:43
OT: Fingusa požádal na FB o zrušení lístku na Czequestrii, takže proč shání ubytování?
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
16.08.2015, 08:56
To teda fakt nevím , nic mi neoznámil.
|
|