Registrován od: May 2013
Hodnocení:
9
Ehmm..
Správce procesu tam stále je..? Možná máš jen zaplou tu lite verzi. (klikni dole vlevo na více info.)
I wish, I hope, I dream, I pray.
By the princesses rule will light my way.
- - - - - - - - - - - - - - -
STEAM
SaberZ - Mandragora
Song
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
40
Hmm...zistil som, že Windowsoch trávim čím ďalej tým menej času.
Tie mierne bugy na W10 sa časom dali dokopy, už tam ani nie je čo vytýkať. Ako W8.1, ale lepšie.
Už mi príde ako predchádzajúce windowsy, žiaden groundbreaking change sa nekonal.
Web search (bing) je invazívny, Cortana je tupá a Edge je nedokončený (addons), takže tieto funkcie mám zatiaľ všetky deaktivované. Z searchu sa teda stal regulérny Win8+ search, interface ovládam klávesami a príkazmi (devmgmt.msc, diskmgmt.msc,...), takže UI nastavení ani štart vôbec nevidím. Inak je to rýchle asi ako Win8. Zmena je z môjho pohľadu naozaj len vo vzhľade spodnej lišty, nejaká pekná transparency a vôbec. Je to krajšie a tam sa to končí. Keď sa chcem zahrať, rád zavítam. Inak sa radšej držím na Linuxe, pracuje sa na ňom omnoho lepšie.
Routine kills ponies and humans alike. Trying new things makes life so much brighter
--
Pony Dawnflash--
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
Já měl zase problém s víc virtuálníma desktopama na dvou mitorech. Na sekundárním monitoru mi nešli přesouvat okna na jinej destop.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Udělej si vlastní Windows. S jedenáctkou a blackjackem.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte