28.09.2015, 00:38
Tak film byl úžasný :3 Sunset shimmer byla nejlepší škoda že neudělají zvlášť seroš na EG
Equestria Girls: Friendship Games
|
28.09.2015, 00:38
Tak film byl úžasný :3 Sunset shimmer byla nejlepší škoda že neudělají zvlášť seroš na EG
28.09.2015, 02:11
Mech... vzhledem k tomu, jak mi leze SS krkem, se mi to nijak extrémně nelíbilo. Ale když odhlédnu od mé nevraživosti k SS...
Bylo to fajne. 6/10 Nejraději mám prví díl. Tak to je a tak to zůstane. Doufám, že už SS nebudu nikde potkávat a příští filmy budou bez ní. ._.
Nekráčej přede mnou, možná za Tebou nepůjdu. Nekráčej za mnou, možná Tě nedokážu vést. Kráčej vedle mě a buď můj přítel.
28.09.2015, 02:20
OT - serial:
READ & RAVE !
Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
28.09.2015, 10:52
OT
LINKIN PARK + MY LITTLE PONY = The two things I live for
" 'Cause I'm only a crack in this castle of glass "
28.09.2015, 14:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.09.2015, 14:22 uživatelem DrakeDamage. Edited 1 time in total.)
Welp... 10/10
Tenhle díl se mi dokonce i líbil víc než ten druhý + songs + story + characters + boss fight + cuteness + derpy - none ♥grey as the moon and soul of its owner blue as the coat and eyes of a loner♥ ♥Why would a rose grow where nopony can see Like a rose without thorns is how i feel♥ ♥With smile like ripest apple you have ever seen And eyes like meadow of emerald sheen truly lost i have only been in those eyes so serene♥ How are we to explain that We are not lonely to somepony who craves company?
Poems of Moon
28.09.2015, 15:03
Tento film se mi opravdu velice líbil. Mám ráda Sunset Shimmer a tak jsem ráda, že dostala více prostoru a tak trochu zachránila svět před Twilight
28.09.2015, 16:36
(28.09.2015, 00:38)Tadys80 Napsal(a): Tak film byl úžasný :3 Sunset shimmer byla nejlepší škoda že neudělají zvlášť seroš na EG Taky jsi mysli že by mohly pokračovat ve filmu.
Všechny mnou stažené mlp epizody:
https://1drv.ms/u/s!Aql6aYM65g7kgbcr25Z6...w?e=NKYC4b
28.09.2015, 19:58
Vim že hodně bronies se mnou nebudou souhlasit ale:
Očekával sem něco lepšího, neříkam že to byl špatný "film", byl super ale pořád u mě vede druhej "film" Ale líbil se mi ten character dizajn, díky tomu sem si oblíbil záporak Songy byly taky super Jenom nechápu spikea
29.09.2015, 15:47
Když sem se na ten film podíval podruhý, uvědomil sem si, že je takovej jinej.... Výjmečnej. V podstatě tam není záporák. Prostě žádnej monster valian ať už navenek, nebo uvnitř. Žádná klišé náprava, nebo odpal do temnoty na konci. Protiklady Manesix z Crystal Prep, které nám byli představovýny byly pořád spíš backgroun postavy s trochou toho prostoru. Twi, vysávala magii z Mane six jen omylem a náhodou a proto, že nerozuměla tomu co a proč se to děje. Zlom nadchází ve chvíly, kdy se říďa dozví o té magii a že ji má Twi u sebe. Zvyklá ji a přinutí tu moc na krku použít. V podstatě takovej "polozáporák" byla ředitelka. Nebyla nutně zlá, jen nechtěla zkazit prestiš školy prohrou v těch hrách. Samozřejmě.. na konci byla i když neplánovaná přeměna Twi na lidskou verzi zdémonizovanýho alicorna (což mi k jejímu jménu celkem sedí ) a Fight. Ten ale skončil tím, že ji SS ukecala a Twi se té moci vzdala sama. Něco na tom je. Něco čím je trojka lepší než EQG 1 a hudbou nafouklá dvojka a nedivil bych se, kdyby se jí nevyrovnalo ani případný čtvrtý pokračování.
Myslím, že zatím nejlepší z EQG filmů, a jediný co bych tvůrcům vytknul je, že ten film měl bejt delší. Určitě!
29.09.2015, 16:45
(28.09.2015, 19:58)Miku Veverka Napsal(a): Vim že hodně bronies se mnou nebudou souhlasit ale: Takový já jsem ten z mála, který od toho očekával také více. Ale co se stalo stalo se s tím už nic neuděláš. Jenom by mě zajímalo, jaký potom bude ten další film?
Všechny mnou stažené mlp epizody:
https://1drv.ms/u/s!Aql6aYM65g7kgbcr25Z6...w?e=NKYC4b |
|