18.11.2015, 11:30
Do usporiadania tyzdnov by som nerad zasahoval nakolko to takto funguje subezne s hernym dnom nejaku dobu. Ak chces ako mimoriadne stretko tak sa nebranim. Dohodli by sme sa co s premietanim.
[Opakované] Bratislavské Stretká
|
18.11.2015, 11:30
Do usporiadania tyzdnov by som nerad zasahoval nakolko to takto funguje subezne s hernym dnom nejaku dobu. Ak chces ako mimoriadne stretko tak sa nebranim. Dohodli by sme sa co s premietanim.
18.11.2015, 12:05
Hej, skôr ako mimoriadne, neviem ako budem mať čas potom totiž
Im a chicken, addict to an orange juice... and also Derpy
![]() Formula 1 fan! YAY!!
19.11.2015, 00:44
23.11.2015, 10:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.11.2015, 10:20 uživatelem Legeden. Edited 1 time in total.)
V piatok vysoka, ucast. Vdaka vsetkym co prisli.
Na srdci mam teraz 3 veci: - Organizacia cesty na Vianocne Karaoke - zaujemcovia davajte o sebe vediet mne cez PM a zacnem si vas plnit do zoznamu. Verim tomu, ze take 2 auta by sme mohli vypravit, a ti co chcete ubytovanie v hosteli tak mi dajte prosim vediet idealne uz v priebehu tyzdna nech skusim zajednat A&O, minuly rok bolo obsadene a nahradne ubytovanie nebolo az tak zle, ale cim skor tym viac moznosti. - Presny cas kedy sa stretneme v Dungeon Pub-e a odkedy je ta premietacia sekcia oficialne nasa ![]() - Sukromny oznam - pre studentov ktori by mali zaujem o IT brigadu (casto a dost hodin bude skor poziadavkou) ma prosim kontaktujte, sef vyhlasil, ze hladame niekoho ASAP
23.11.2015, 11:19
@Legeden OT: ad ubytování -
apropo... budete mít někdo v při promítání k dispozici Skype? budeme mít taky promítání, tak se můžem krátce pozdravit ![]()
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
23.11.2015, 11:55
Uvidime kto vlastne na to premietanie prinesie laptop.
Jamis, beriem ta za slovo ![]() ![]()
23.11.2015, 15:34
Dungeon som zajednal 14:00-20:00 (z toho co mi povedali tak tam nemaju poplatky), podla EQD zacne epizoda o 17:00 takze taky last moment aby sme mali vsetko nastavene a ready je 16:30 idealne 16:00
To kto donesie nejaky schopny laptop by zaujimalo aj mna pretoze ja to nebudem ![]()
23.11.2015, 15:52
Moj firemny urcite nema a nebude moct mat Skype ... Pripadne karaoke by som tam snad dostal ked vyupdatujem.
25.11.2015, 13:46
Dalsie veci ktore by som rad vzpomenul:
- Vzhladom na to, ze mame stretko v Piatok a premietanie v Sobotu tak prosim necakajte v Piatok velku navstevu na stretku. Sam moc neplanujem, ze pridem. - V Sobotu mame fakt dlhu rezervaciu v Dungeon Pube a ako varovanie musim napisat, ze tam nevaria jedlo. Tzn. zasobte sa cestou, pripadne si tam mozeme skusit objednat nejaku Pizzu atd. Len teda tolko nech viete.
25.11.2015, 15:35
Takže keď sa už dotrepem z toho prešova do bratislavi budem mať u koho prespať?
Nech sú dobrí a spravodliví ľudia akýkoľvek, už len kvôli nim sa oplatí žiť.
|
|