Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
93
Tak mě napadá, narazil někdo na to, že by nějací lidé pokryli Czequestrii nebo nějaké věci jako třeba vláček v Kralově nebo tak? Třeba i kdyby jenom někam napsali "dneska jsem viděl tyhle blázny.
[19.2.2012 20:06:21] : Jsem dneska zkouknul první epizodu My Little Pony: FiM
[19.2.2012 20:06:53] : Fluttershy je best
OC přepracováno od
bloodorangepancakes
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
40
Už som o tom písal aj vyššie. Toto proste nie je pre mainstream, maximálne ukázať bronies skôr v negatívnom svetle. Keď si vezmete obsah tých ktorých televíznych novín, tak bronies by museli prísť do ZOO pokrstiť nejaké to novonarodené levíčatko, možno vtedy by nás ukázali aj v TV aspoň na chvíľu. Ale aj to by asi doplnili len niečo ako: "toto levíčatko dokonca prišli pokrstiť aj chlapi odetí v ružovej" Aj to len ako dodatok a len letmý záber na nás
Nie, toto proste nie je to, čo by podľa nich mali správy obsahovať. A čo by obsahovať mali, tak to snáď nemusím a ani to tu nebudem písať
RadlanJay: a hento zase vyzerá, ako keby MLP okrem dievčatiek vyhľadávali práve len kadejakí úchyli kvôli R34
"It does not matter where you go and what you study, what matters most is what you share with yourself and the world." Princess Twilight Sparkle
"I wanted to remind you that through hard times, one of the greatest gifts you can give is letting your light shine for others." Princess Celestia
"Nech se bráti proudem mysli, tam kde řeka snů do reality se vlévá a nech své oči utrápené, plně otevřené a hleď na krásu té hvězdy šesticípé" Drake Damage
"No you can't give up your laughter 'cause you're scared of a little pain." Autumn Blaze
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
21
ALE do xxxxxx ted mam docela obavu jej vubec otevirat (beze srandy),
tady se nabizi zda nekontaktovat Hasbro jakozto hlavniho majitele znacky MLP jestli s tim hodla neco udelat ci zda se jedna o pokus o eliminaci Bronies ?
Everypony Equal,Everypony Loved
Tumblr
Jsem Fa
iko , ne Falko ,Failko a podobně !!!
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
9
Hasbro je jen poskytovatel licence na název a obrázek, se zbytkem nemají nic společného.
Cosplay za poníky? je to blbost, ale užijete si to.
Rozšiřte lásku kolem sebe, aby vám byla navrácena a žili v míru.
3D modeling
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
Ježiši, Tak tohle jsem nevydržel. Pustil jsem to na par vteřin a s hrůzou jsem to hned vipl.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru