Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
23.12.2015, 16:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 23.12.2015, 16:30 uživatelem Discordian. Edited 1 time in total.)
Tohle a ztráty postupu na savech jsou jedny z hlavních důvodů, proč jsem to hodil za firewall a začal cheatovat. Sice přijdu o rozhazování truhliček a eventy, ale jinak si můžu pošéfovat co chci a jak chci bez ohledu na to, jestli se appka zrovna nevyspala špatně.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Jan 2015
Hodnocení:
6
Mohla bych se vás zeptat jaký hack na gemy (pro android) mi doporučíte? Ty co jsme tady našla buď nefunkcní nebo až moc starý. Předem děkuji
Everyone is a mirror that reflects how the world treat them~ Bronya
Liebe ist für alle da
Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
2
Já ti doporučím tento:
https://www.reddit.com/r/MLPIOS/comments...sgemsbits/ je na aktuální verzi hry 2.6.2b
For the glory of the Changeling Swarm!
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
40
24.12.2015, 12:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.12.2015, 12:16 uživatelem Dawnflash. Edited 1 time in total.)
Použi Jessynator - skvelý Javascript-based hack, ktorý si môžeš nastaviť presne podľa potreby. Nič viac, nič menej.
(je v Mantisovom linku)
Routine kills ponies and humans alike. Trying new things makes life so much brighter
--
Pony Dawnflash--
Registrován od: Feb 2015
Hodnocení:
6
Vypadá to dobře, akorát na tom Bluestacku to nějak nejde
Asi si to budu muset natáhnout do tydlifonu
Chceš-li si udržet své přátele, musíš mít více soucitu v srdci než moudrosti v hlavě. -Neznámý autor
Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem. -Jan Werich
Registrován od: Dec 2015
Hodnocení:
1
Já to osobně radši hraju na mobilu, přece jen na PC to už jaksi ztrácí kouzlo mobilní hry (můj názor)
''It's better to be hated for what you are than be loved for what you aren't''
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
Ten hack by bodlo upraviť aj pre Windows...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
Já na Widlích používám ten Dashysrainboom save editor a zatím mi funguje bez komplikací.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
Discordian: a mohol by som ťa poprosiť o link?
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra