11.05.2016, 10:16
Ano to se opravdu dá chápat.
[spoiler: Kašlu tě]
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
Olomócky sčoche
|
11.05.2016, 10:16
Ano to se opravdu dá chápat.
11.05.2016, 10:55
@ Divočák: vezmi přítelkyni a přijeďte oba
![]() Ale i tak 18 přihlášených, to se myslím ještě v Olmu naráz tolik bronies nesešlo ![]()
Nejčastěji mě můžeš potkat tady:
1. Scuky v Brně 2. Olomócky sčoche 3. Ponyhoof Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game
11.05.2016, 11:39
No ty seš teda dobrej
![]()
11.05.2016, 14:34
Hoši, hoši proboha! Tak potom v sobotu (ráno) napiš, jestli vůbec přijedeš Divočáku.
Já to s příjezdem budu mít celkem na těsno. Jedu totiž ráno v 8:07 z Vídně a přijedu kolem 11:00. Jo a pokud by to někoho zajímalo, tak rakouského broníka na 100% přivezu. Nebyl v Česku 10 (naposledy v Praze). Umí německy a anglicky, takže komunikace by neměl být klíčový problém.
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
![]() Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad ![]()
11.05.2016, 14:39
Говорит он по-русски?
Ты не знаешь, что я пишу? помощь...
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax. Na starou babičku pomáhá Guttalax. Na průjem pomáhá Guttalax. Na zácpu pomůžou Marťánci.
11.05.2016, 14:42
Ne rusky nemluví a nemá slovanské předky. Já rusky sice taky nemluvím, ale azbuku umím celou.
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
![]() Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad ![]()
11.05.2016, 14:45
Jelikož já nepřetékám nadáním na cizí jazyky, v Angličtině procházím s dvojkami/trojkami, ale praktický proslov - žádná sláva, Němčinu k smrti nenávidím (mám své důvody) a dva roky na základce jsem s ní trpěl a ruštinu mám prvním rokem... Pokecám si s někým vůbec Česky?
![]()
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax. Na starou babičku pomáhá Guttalax. Na průjem pomáhá Guttalax. Na zácpu pomůžou Marťánci.
11.05.2016, 16:08
(11.05.2016, 14:45)DoktorPetr Napsal(a): Jelikož já nepřetékám nadáním na cizí jazyky, v Angličtině procházím s dvojkami/trojkami, ale praktický proslov - žádná sláva, Němčinu k smrti nenávidím (mám své důvody) a dva roky na základce jsem s ní trpěl a ruštinu mám prvním rokem... Pokecám si s někým vůbec Česky? Hej neboj když tak budu tvůj překladač ![]()
11.05.2016, 16:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.05.2016, 21:00 uživatelem a10. Edited 2 times in total.)
Změna!
Oproti předešlým srazům tentokrát nebudeme konit v baště liberálně-konzervativních politiků, nýbrž v hospůdce U Puškaře. Sraz zůstává v 14:00 na Hl. n., odkud stádo odvede schopný DoktorPetr. Dále chci upozornit na poslední volné místo na exit game, která se uskuteční hodinu před začátkem srazu v krytu civilní obrany v Bezručových sadech. Vstupné vyjde na velmi příznivých 100 Kč, za které obdržíte až hodinu kvalitní zábavy (účastníci ze srazu 31.10. jistě potvrdí ![]() Moc moc prosím nějakého zájemce, aby se ozval buď do vlákna, či zprávou. Ať tam vletíme v plné síle! „Nikdo nepočítá s Brnem.“ – D'Artagnan
⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯⎯ Olomócky sčoche
11.05.2016, 20:46
No fajn, alespoň to bude blízko na avizovaný piknik
![]() Věřím, že nakonec pršet nebude ![]() |
|