Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
34
(09.07.2016, 04:42)Xenomorf0CZ Napsal(a): Přijel jsem totiž z Rakouska do Olmu a mám zájem z toho týdne mít víc, než jenom jedneho plyšáka v posteli
Srazík bych si dal pokud bude čas a nálada, ale do postele s tebou nepůjdu, to ti musí stačit ten plyšák
Možná pokud bude chtít někdo jiný
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
42
Zní to lákavě, ale bohužel. V červenci na srazy chodit nebudu. Teď... Je toho prostě hodně... Takže možná v srpnu. Ale užijte si sraz i beze mě.
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
76
16. sraz, oukej. Nemám momentálně možnosti zařídit detaily, další info očekávejte do úterý. Má-li někdo se zakoupeným klubovým tričkem zájem převzít jej na sraze, ozve se mi do ~26 hodin pomocí SZ.
Registrován od: Jan 2016
Hodnocení:
6
Co takhle, kdyby jsme dali nějáký druh pikniku ve Smetanových sadech? Žádné lepší místo mě zatím nenapadá.
Jo a kdo by se ptal po nějákém zahraničním hostu, tak tentokrát s sebou nikeho nemám, protože jsem nečekal, že něco takového bude.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
34
11.07.2016, 03:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.07.2016, 03:09 uživatelem Ajdrianpony. Edited 1 time in total.)
Tak já asi toho 16 tého nedorazím. Něco mi do toho vlezlo.
Člen řádu Equestrijských rytířů.
Ve svitu měsíce klaním se tobě mocná Luno, jež chráníš náš spánek a klid.
S příchodem prvních paprsků slunce klaním se tobě mocná Celestie. Nechť teplé paprsky slunce prosvětlují naši cestu životem.
Registrován od: Jan 2016
Hodnocení:
6
Pořád jsi tam ale napsal ASI. Takže je nějáká šance, že dorazíš?