Registrován od: Oct 2015
Hodnocení:
4
Ponysynth biele tričko ti spravia tušim aj na počkanie v FaxCopy {v Ba viem v SA nie ale v Nr možno tiez}a potlac na biele som robil aj doma ,čierne a ine nehavame robit na shirtinatore ked sa nazbiera viac tak je kus lepšia cena a dosť dobrá kvalita
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
17
No, ale to je G1 art, nie G3...
Btour: veď ma aj napadlo, že jedna stránka ponúka za 12 € potlač podľa vlastného návrhu, tak ma napadlo, že si dám urobiť poníkové tričko s G3 Dashie...
Syndróm štartujúcej embéčky uprostred decembra
Hodnocení:
4
Ponysynth jj to bolo na face ale sme tomu neverili ze co to je zac, a kamos ma na shirtinatore reg tak sme objednali tolko ze tricko vyslo 15.3 e aj s postovnym sme nehali porobit random fallout eq motvy a super su
Hodnocení:
17
Btour: ja musím zase niekde vypátrať tú stránku a keď ju nájdem, tak si objednám custom potlač... A premýšľam dokonca aj nad tým, že si dám natlačiť viac tričiek s viacerými motívmi...
Hodnocení:
4
Ponysynth mno je shirtinator aa ta čo na face bola reklama je shirttuning.sk tam mali tam mali cenu za potlac 4,9 a 7,9 tricko akciove maju za 1,9 aale to je biele a cena + doprava Derpy Hooves Logistics este nečo stoji sak vacinov ked objednas viac tak to vyde menej
Hodnocení:
17
Btour: tak to druhé som si hneď dal do záložiek, za 4,90 potlač na tričko je super cena... No nekúp to potom!
Hodnocení:
17
Melgarh: Tak tá je krásna,, nemám slov...
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
81
O.o boží. Na zakázku? Od koho?