Registrován od: Jun 2016
Hodnocení:
8
Ok... prozatím si to nechám ale celkově vzato nemám problém ani s Ibisem
jde mi víceméně o to jestli bych se mohl přidružit naubytování i dopravu protože by bylo super jet tam s někým
neměl jsem tušení že u nás existuje takováhle komunitní akce
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
32
21.06.2016, 14:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.06.2016, 14:20 uživatelem Ferraripony. Edited 1 time in total.)
Na ibisu se teoreticky místo ještě objevit může. Mám jednoho člověka s otazníkem a dva lidi se mnou momentálně nekomunikuji, takže tu šance na uvolnění postele je. Pripadne pokud se tak nechce čekat, můžu tě někam hodit jako třetího, nějak bych to provedl.
A jenom přátelské upozornění pro vsechny: kdo nezaplatí nebo se alespoň neozve jak na tom je, koncem příštího týdne o své místo v hotelu přichází
Hodnocení:
32
nemáte někdo nějaký použitelný kontakt (ideálně FB nebo něco podobného) na Arctic Blue? Na fóru se už se nějakou dobu neobjevil a já bych ho potřeboval kontaktovat.
Hodnocení:
32
Toto je finální rozvržení pokojů v Ibisu. Pokud máte kdokoliv s čímkoliv problém, ozvěte se do sobotního večera. Po tomto termínu to uzavírám a případné změny budou pouze v případném doplnění nějakých opozdilců.
Pokoj 1
Ferraripony + hungz + Aldar
Pokoj 2
Fun1k + Wander fox
Pokoj 3
InlustrisNox+ MLK Smilley+ Krajkhour
Pokoj 4
pcpepik + Farglider+ houpe
Pokoj 5
Arctic Blue+ Fang
Pokoj 6
Dusan+ Antošík
Pokoj 7
Lattellerr + Hagura+ Schimy
Pokoj 8
Coldfire + mikádo.h
Pokoj 9
Luna May+ CrystalShine+TakeruDavis
Hodnocení:
32
Pro lidi na Ibisu. Mírně upravili správu rezervací, takže pokud by si někdo chtěl doobjednat snídaně. je to nyní možné. Cena je 7,5 euro/noc. objednat jdou jenom na všechny noci.