Máš ban lebo nemám ani poňatia čo si práve napísala
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa! Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce,
nepujde to jen tak lehce...
Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea
Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
14.08.2016, 00:14 (Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.08.2016, 00:16 uživatelem Shiro neko. Edited 1 time in total.)
máš ban protože logicky když mi to polovinu textu nenapsalo, ať žije bloototh klavesnice
Edit: měla sem na mysli
máš ban protože se nedivim když má danganronpa perfektní příběh, dvojka má velký příběh (což bylo na 155 stranek na mobilu ) ale je lepší než jednička , trojka to jen završuje užasnou serii
Everyone is a mirror that reflects how the world treat them~ Bronya Liebeistfüralleda
Máš ban lebo som dotal ban už tolkokrát v tejto hre, že by mi ho mali dať aj naozaj
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa! Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce,
Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea
máš ban protože jestli tě to odradí v tý třetí epizodě tak doporučuju sledovat dál neni to jen na jedno kopyto (btw spoiler ale fakt malinkej )(no ta jednička trochu ano, ale jsou tam vzraty, že neagi? a nějakej poslední trest nebo co to bylo
Everyone is a mirror that reflects how the world treat them~ Bronya Liebeistfüralleda