08.10.2016, 13:15
Děcka, zachvilku vyrážím, ale ještě budu muset do Zbrojnice, ale na těch 14:45 to budu stíhat v pohodě.
Olomócky sčoche
|
08.10.2016, 13:15
Děcka, zachvilku vyrážím, ale ještě budu muset do Zbrojnice, ale na těch 14:45 to budu stíhat v pohodě.
Týpek jedoucí na eskalátorech (za pár minut), značka: hledající debil chce najít nějaký autisty...
Odesláno z Equestrie. Shining YAY!
08.10.2016, 13:39
Taky právě vyrážím z Brna.
Do 15:00 počkáme na nádraží, než se všichni sejdeme. Přesun do restaurace domluvíme na místě. Připadá v úvahu MHD i pěškobus. :-D Odesláno z mého Pony Xperia Z2 pomocí Twilight's magic
Nejčastěji mě můžeš potkat tady:
1. Scuky v Brně 2. Olomócky sčoche 3. Ponyhoof Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game
08.10.2016, 13:44
Dorazím na nádr okolo 14:40 - 14:50
![]() ![]()
Ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno, a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic
![]()
08.10.2016, 23:32
Tož, parádně sem si to užil, moc se vyvedlo a těším se na další srazík. Škoda jen, že nikdo z nás neumí magii, aby mohl/a zastavit čas na věky, aby takové setkání nikdy neskončilo.
![]()
08.10.2016, 23:44
Sraz vskutku vydařený
![]() Zejména autorská recitace Hvězdošovy sbírky ![]() jen tak dále, už se těším na příští ...
08.10.2016, 23:45
(08.10.2016, 23:32)hviezdosz Napsal(a): Tož, parádně sem si to užil, moc se vyvedlo a těším se na další srazík. Škoda jen, že nikdo z nás neumí magii, aby mohl/a zastavit čas na věky, aby takové setkání nikdy neskončilo.Kdybys zastavil čas a nebylo by konce srazu, neměl by ses na co těšit. ![]() Odesláno z Equestrie. Shining YAY!
08.10.2016, 23:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.10.2016, 12:35 uživatelem jensy007. Edited 1 time in total.)
Sraz report:
- Den: sobota 08.10.2016 - Lokace: Svijanský šenk - Počet účastníků: 16 - Trvání: 6,25 h (14:45 - 21:00) - včetně cesty pěšky; 5 h (15:30 - 20:30) - doba posezení v hospodě Zkušenosti :
Celkově sraz hodnotím jako hodně vydařený a těším se na další setkání. /) ![]() EDIT: Hlášky ze srazu: ![]() Pár fotek: @ThunderSky: byl jsi na sraze nebo ne? Jestli jo, tak jsi záhadný poň nebo jsi byl asi neviditelný... ![]()
Nejčastěji mě můžeš potkat tady:
1. Scuky v Brně 2. Olomócky sčoche 3. Ponyhoof Aktuální oblíbené hry: My Little Pony (Android Game) - můj kód: 30dd0 | SF Game
09.10.2016, 01:06
Tohle byl můj první sraz a musím říct, že byl naprosto BOŽÍ!
![]() Atmosféra byla úžasná a užíval jsem si každou chvíli! (I to dvouhodinové čekání před a potom ![]() Bylo by fajn, kdyby to nemuselo skončit, ale musím souhlasit s ADEYem. Jo, konce jsou sice nanic ale bez nich by jsme se potom neměli na co těšit ![]() Už se opravdu těším na příští sraz(y), ať to bude kterýkoliv ![]()
Brony je (většinou) dospělý muž, který se cítí naprosto komfortně ve svojem chlapství a nestydí se přiznat okolnímu světu fakt, že sleduje seriál původně určený pro malé holky. - hviezdosz
09.10.2016, 01:46
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.10.2016, 02:02 uživatelem ADEY. Edited 1 time in total.)
PŘEDEM UPOZORŇUJI NA HODNĚ SLOV
Myslím, že mým druhým darovaným plusíkem Jensymu jsem to shrnul hodně krátce, můžete se podívat sami do detailů hodnocení ![]() Ostatně, i když se obsazení lidí změnilo za ten rok a PÁR DNÍ ![]() Co se ale prvního srazu týče, tak na něj prostě nezapomenu, vždyť to ani nejde...podle Doktora Petra samozřejmě moje vzácná bílá srajda (bílá čokoláda ve vlastním názvu ![]() ![]() Včerejšek (ano, už ![]() ![]() Takže abych to shrnul: Sraz jsem si užil naplno! Atmosféra s vámi, lidi, byla skvělá a moc se těším, až se zase někdy uvidíme, když nepočítám soc. sítě a další takové žrouty času. Velké DÍKY Jensymu, na kterého je spoleh a vždycky dopadne všechno jak má. (btw ještě jednou dík moc za trika, pasují jak ulité). Tak na příštím sraze! BROHOOF /)*(\ Těším se na vás. ![]() Odesláno z Equestrie. Shining YAY!
|
|