27.10.2012, 23:13
Hodně dobrý
Jak "orloj" ,tak i houby ))

Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.

Poníci (blinbag či plyšák) na cestách
|
27.10.2012, 23:13
Hodně dobrý
![]()
![]()
28.10.2012, 05:54
RadlanJay: Mlok skvrnitý? Tos na něj jen tak narazil v lese? Nebo máš plastovýho?
![]()
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
28.10.2012, 10:00
Tak ta fotka s mlokem je skvělá, ať už je živej nebo ne
![]()
racist barn racist barn 1 2 3 4
YouTube: http://www.youtube.com/user/nitramcz DeviantArt: http://nitramcz.deviantart.com
28.10.2012, 15:34
BTW mlok skvrnitý je na seznamu kriticky ohroženejch druhů. Ta fotka je unikát. Předpokládám, že žádná další fotka mloka s poníkem neexistuje.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
28.10.2012, 19:56
Hmmm a to jsem si říkal, jestli to za to stojí. Ale nakonec jsem se vrátil a seznámil ho s Twilight (ukecala mě).
Mě to zas tak nevzrušuje, když je správné počasí, tak ani nemusím chodit do lesa, kolem chaty se minimálně jeden vždycky potuluje. Říkeme jim salamandery ![]() BTW, salamander moc nadšení neprokázal, jen trochu otočil hlavu.
28.10.2012, 20:19
(28.10.2012, 19:56)RadlanJay Napsal(a): Hmmm a to jsem si říkal, jestli to za to stojí. Ale nakonec jsem se vrátil a seznámil ho s Twilight (ukecala mě). Ten mlok je opravdu hrozně krásný, neviděla takového už hroznou spoustu let... ![]() Mohla by ta fotka být ještě teda trochu ostřejší, ale co bych furt nechtěla, vidím mloka... ![]()
04.11.2012, 00:53
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.11.2012, 00:55 uživatelem Melgarh. Edited 1 time in total.)
Ten mlok je opravdu nadherny, takhle zblizko a uplne je v pohode.. skoda ze je ohrozeny, tak roztomila jesterka to je!
Sorry za kvalitu fotek - je to mobilem v rychlosti protoze securita jak v CR tak v UK by me asi snedla za ziva ![]() Jednoho vecera se Twillight Sparkle (TS) prochazela svym pokojem, premyslela co ji v budoucnosti ceka.. nevedela, netusila, byla cela nesva.. A v ten moment.. zablesk svetla! Objevila se Twillight z budoucnosti (FTS).. ale z vice vzdalene.. a horsi budoucnosti.. proto nemarnila casem a popadla soucasnou TS, prehodila svoji nohu pres jeji rameno a pronesla: "Je na case aby jsi si povyrazila, poradne si uzila a poznala nove mista!". A tudiz se stalo - vydali se na cestu za zabavou a poznanim! TS mela trosku tremu ale FTS ji ujistila.. cestovani letadlem je skoro to same jako vzducholodi, akorat trosku.. rychlejsi! .. a pak uz hura na vlak, do mist neznamych! (UK - London - Paddington) Po delsi jizde vlakem, ktery obe dve stravili ve sladkem spanku se probudili jiz na miste ktere urcite stalo za tu celou cestu.. (UK - Bristol) Po poznavaci prochazce novou lokalitou uz se obe rozhodli ze je cas si trochu dachnout. .a jak jinak nez s ciderem! ![]() ![]() Potom vsem popijeni a jezeni z toho TS hrablo a za pomoci FTS se vydali.. no proste Pinkie Style! (UK - Bristol - Rammshackle) Cas se kratil a kouzla, ktere udrzovalo FTS v teto realite slablo.. bylo na case se vratit a tak se obe dve rozloucili s vedomim, ze obe byli radi za vse co spolu prozili a proziji.. vzdyt budoucnost je vzdy pouze vterinu vzdalena! (UK - London Stansted) ![]() ![]() Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
04.11.2012, 01:40
Tak tvoji poníci se asi měli
![]() Zatím nejdelší cesta BB a supr fotky ![]()
![]()
04.11.2012, 02:21
no moja deši bola v prahe ,bratislave a viedni
Do you have that Hype for Fallout 4
[Footnote]
Level Up! New Perk: Medik
04.11.2012, 14:41
(04.11.2012, 00:53)Melgarh Napsal(a): Sorry za kvalitu fotek - je to mobilem v rychlosti protoze securita jak v CR tak v UK by me asi snedla za ziva Tak to je super...takhle nějak si představuju svůj report na jaře, kdy se chystám zažít fallout equestria naživo ![]() |
|