Registrován od: Feb 2015
Hodnocení:
6
Tak budu doufat, že jsem ten Royal Route urval
Chceš-li si udržet své přátele, musíš mít více soucitu v srdci než moudrosti v hlavě. -Neznámý autor
Nejhorší srážka v životě, je srážka s blbcem. Blbce nikdy neusvědčíte z blbství. Z takové srážky, vyjdete vždycky jako největší blbec pod sluncem. -Jan Werich
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
36
Royal Route je můj, je jedno že nebudu mít co žrát, je jedno, že teď nemám na FFko ani si nebudu moc koupit nový kosmetický serepetičky nebo šaty z LadyVLondon. Život je otázkou priorit. Come to me miss Libussa!!!
Registrován od: Mar 2016
Hodnocení:
16
V emailu s obj mi nepřišli pokyny k platbě, v systému objednávek se píše že by to mělo přijít s timto mailem
@NettysFall pokud si platbu delal bankovnim prevodem muzes ji jeste upravit banky maji do utery volno
Život je jako tetris, pokud zapadneš, zmizíš.
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
16.04.2017, 19:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.04.2017, 19:36 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
Europelanguage - Pokud budeš na té stránce - czequestria/vstupenky - máš tam odkaz na tvůj profil (nahoře vpravo vedle košíčku). Když si klikneš na Order history měl bys tam mít podrobnosti objednávky, kterou když rozklikneš, uvidíš i ty pokyny k platbě -číslo účtu, cena samozřejmě i detaily, co kam dát (číslo objednávky do zprávy pro příjemce)
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
Registrován od: Mar 2016
Hodnocení:
16
16.04.2017, 19:39
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.04.2017, 19:39 uživatelem EuropeL. Edited 1 time in total.)
Frolda-dik uz jsem vse nasel
Život je jako tetris, pokud zapadneš, zmizíš.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
44
Taktéž mám nějaký problém s koupením lístku, konkrétně mi to hlásí "Maximum order amount for Fancy Portal is 1!", přičemž Qty mám 1.
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
58
Vyřešeno. Prosím objednejte znovu. Moc se omlouvám!
Registrován od: Mar 2013
Hodnocení:
2
A čo v prípade že som platil cez Paypal a strhli mi to?