14.07.2017, 20:59
Eugene - opravdu moc děkuji jak za tip, tak i "za pochvalu". Popravdě, nikdy jsem to nedělala, ale strejda Google je všemocný a tak mi určo pomůže a máš pravdu, v .psd to nejde
Obrázky na vlastní nebezpečí!
|
14.07.2017, 20:59
Eugene - opravdu moc děkuji jak za tip, tak i "za pochvalu". Popravdě, nikdy jsem to nedělala, ale strejda Google je všemocný a tak mi určo pomůže a máš pravdu, v .psd to nejde
02.09.2017, 19:05
Zdrávko lidi,
je to malá chvíle co jsem sem něco dala, ale... no, měla jsem pár problémů. Obrázků mám fůry, to ano, ale neměla jsem je jak nafotit. O Czequestii se mi z neznámých důvodů úplně odvařil telefon, a tak pár dní trvalo než jsme koupili nový. Ono, na chatě jsem byla znovu, ale zapomněla jsem tam všechny ty obrázky a teď nemám CO fotit. Ještě tam však zkusím zajet. Dále si myslím že by bylo vhodné si dát od kreslení poníků pauzu. Dost mi k tomu pomohlo to, že jsem kreslila koně, a nakonec jsem zjistila že místo jako kobyla to vypadalo jak ovce. Myslím si, že by bylo lepší nejen zlepšit si techniku, ale i naučit se kreslit... existující tvory. Tím myslím, že bych chtěla trochu prostudovat anatomii psů, koní a jiných zvířat, abych se nakonec mohla vrátit k poníkům a kreslit je... lépe. Vždycky mě totiž táhli poníci od Earthsong a ostatních "semirealistických" kreslířů takže tak. Možná sem občas něco hodím, ale budu pravděpodobně méně aktivnější. Toť vše.
24.09.2017, 09:12
Ono, sice jsem říkala že tu nebudu nějakou tu chvíli postovat, ale...
možná si někdo všiml na Deviantartu akce Fan Art Mashup - vygeneruješ si postavu, místo a činnost, přičemž postava a místo jsou z úplně jiné hry/filmu/seriálu etc. například Elsa v Game of Thrones vychovávající mimino. Danou kombinaci pak musíš nakreslit do 19. Října... Za mě jsem tam měla několik kombinací, ale tahle mě zaujala Poněvadž mám holuba z Hatoful Boyfriend (teda, pokud nenajdu lepší ) mám možnost někomu zaslat kód, který budete muset dát do popisku obrázku (aby se vědělo že jste si to nevymysleli ale že to máte vygenerovaný).
24.09.2017, 09:30
Já si to zkusím namalovat jen tak cvičně, je to zajimavej prompt.
"Don't cry because it's over, smile because it happened."
"Kdo tě jednou v srdci měl, ten nezapomene, i kdyby chtěl..."
24.09.2017, 10:35
Asi tak, mě to ani moc časově nevychází, ale vypadá to opravdu dobře
19.10.2017, 19:53
Po sto letech se lehce probouzím...
Aktuálně jsem si, jak jsem psala, dávala od poníků pauzu, ale tak nějak si říkám zda se zase do nich nepustit - teď totiž prožívám "kreslící krizi", kdy se mi zhoršuje kreslení poníků a nijak se moc nezlepšuji v té anatomii První obrázek je, když to tak řeknu, jeden z těch povedenějších - za ten divný obličej u Tempest se omlouvám, sice ze začátku vypadal lépe, ale měla nějak divně vykroucenou hlavu (stále má o-o). Deviantart mám zahlcený tímhle shipem, a abych pravdou řekla, TempLight se mi taky zamlouvá https://pre00.deviantart.net/7a8a/th/pre...br2qru.jpg Pro ukázku jsem i našla jeden z těch "dřívějších" obličejů - https://pre00.deviantart.net/b870/th/pre...br2ret.jpg Tohle je zase obrázek kdy jsem si zase pro inspiraci projížděla Deviantart, a nakonec vzniklo... tohle. Sice se to možná nezdá, ale v realitě má Luna ten výraz děsivej je asi ze všech zobrazených nejpovedenější, no... http://jyxo.info/uploads/48/48928694509f...5938dc.jpg A tohle je zase nakresleno hnedka po kině, takže další spoilerování s Tempest - zkoušen více "originální" styl a pak takový ten "můj" - té hřívy si nevšímejte https://pre00.deviantart.net/545e/th/pre...br2rco.jpg Trošku jsem začala pracovat se SAIem, ale zatím se mi nějak moc nedaří - ještě najít vhodný brush(e) a snad se víc poštěstí (digitálními výtvory se zatím chlubit nebudu, jsou hrozné )
20.10.2017, 09:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.10.2017, 09:32 uživatelem Eugene. Edited 2 times in total.)
Kreslící krize, to dobře znám. Nejhorší past je v tom, že můžeš kreslit rok/dva a snažit se, jenže když ta snaha bude mířená naslepo, moc se stejně nezlepšíš a to je pak k zbláznění. Ale u tebe nějakej ten progress vidím, takže to ztracené není, jen to chce víc kreslit no.
U SAI ti moc se štětci neporadím, já sám raději používám Photoshop, ale když už SAI, tak mám:. Bohužel z vlastní zkušenosti vím, že "zázračné" nebo "git gut" štětce neexistují a všechno nakonec záleží na zkušenostech a znalostech. Zkus něco namalovat a určitě ukaž pak. "Don't cry because it's over, smile because it happened."
"Kdo tě jednou v srdci měl, ten nezapomene, i kdyby chtěl..."
21.10.2017, 01:05
Je to supr, máš pěkný styl. Myslíš, že by bylo možné to tady sdílet přímo jako obrázky místo odkazů? Rozhodně by se to prohlíželo příjemněji.
21.10.2017, 21:06
Aelipse - díky moc, ale ještě mám toho dost před sebou co se naučit omlouvám se, já jen že mi nějak zlobí normálně dávat obrázek do spoileru, a tak spoiler vpíšu "ručně" - což je občas obtížné, a někdy je tohle pro mě snažší způsob ale zkusím to
Eugene - (No on ten progress není moc dobrej, ty horší obrázky hezky schovávám ) Tak ono to někdy není programem či štětci, ale spíše tím, jak s tím umíš - ale abych pravdu řekla, se SAIem se mi dvakrát moc dobře nepracuje, hlavně když vím že Photoshop má více udělátek a tak... bohužel, když jsem zkoušela zkušební verzi, tak to můj počítač... neutáhl? (Což mě lehce překvapilo, přestože je můj pc dost mizerný, tak nějaké ty složitější programy utáhne) I tak díky moc za brushe, líp se s tím pracuje zkusím něco načmárat, ale asi zase budu na tom chvíli pracovat.
10.11.2017, 17:48
Tak a jsem tu zas.
Snažím se se svou kreslo-krizí bojovat, ale nějak nemám čas Ono když začnu kreslit v půl jedenáctý večer tak bych šla spát, ale i tak se do něčeho dokopu. Poněvadž je víkend, tak to pro mě znamená horor, čeká mě totiž mnooohoo obrázků co musím dodělat na ARPG. Trochu teda začínám používat reference a pózy, na které narazím na Da - ono nejde mi zase tak o "kopírování", nýbrž o pochopení toho poncla. Nevím zda někdo znáte turnipBerry, ale jednu dobu to býval/a spolu s Earthsong můj menší vzor i občas postuje studie poníků, které dobře slouží i jako inspirace. Tohle byl takový menší pokus, a dopadlo to tak, že místo mého OCčka máte jezevčíka se zlomenýma nohama (obrázek je nedodělaný) |
|