23.08.2018, 17:30
Wohoo! Úžasné téma už se děsně moc těším
Czequestria 2019: Ancient World
|
23.08.2018, 17:30
Wohoo! Úžasné téma už se děsně moc těším
23.08.2018, 20:47
Už se nemůžu dočkat, rozhodně se mnou počítejte
Gun Pony
But where are you, I need you here, Though things won't be the same I fear, You'll see what's left of me, It's not enough to give it all
23.08.2018, 22:18
No jo, jak se znám, tak neodolám a staffím se. Téma je úžasné; hype train se rozjíždí. Moc se na vás všechny těším.
In Equestria and Jamis we trust. Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
23.08.2018, 22:24
Téma se mi také moc líbí. A stejně jako každý tady, tak ani já se samozřejmě nemohu dočkat, až bude další CZQ tady. Držím vám palce, ať vás během příprav nepotkají žádné větší problémy. A již teď říkam, že stejně jako minule, tak také příští rok můžete se mnou počítat jako se staffakem.
Odesláno z mého Redmi 5 Plus pomocí Tapatalk
24.08.2018, 09:00
Starověká civilizace? Sakra...no stejně ohledně maskáčů něco vymyslím To bych nebyl já, aby mě nenapadla nějaká šilenost
Nebo možná nebudu vyloženě že v maskáčích...ale něco zbastlím. Každopádně jen tak pro adminy, stafáky a další podobná stvoření: Jako minulý rok nebudu u sebe mít nic život ohrožujícího
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad
24.08.2018, 09:48
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.08.2018, 09:49 uživatelem Discordian. Edited 1 time in total.)
Ty to máš jednoduchý. Vezmeš uniformu, na rameno plácneš nášivku Stargate Command SG-# a budeš prostě jen další Tau'ri na další planetě stylizované k potěše tamějšího falešného boha.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
24.08.2018, 10:47
@Discordian Díky za tip
"Tak znáte to, srandou to začíná-- A Xenomorfem to končí." Olomoucký bronies sraz
Poezie, próza a dalšie blbiny ode mne a taky Wattpad
24.08.2018, 18:20
Super nádherné téma....to si musim zařídit volno za každou cenu XD
Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
26.09.2018, 19:12
Pro všechny, kteří již netrpělivě čekají na informace o Czequestrii a/nebo rádi plánují dopředu, máme dobré zprávy:
Czequestria 2019 se uskuteční v termínu 23. - 25. 8. 2019
Místem konání bude opět KD Krakov v Praze Nezapomeňte si termín poznamenat do kalendáře a my budeme se těšit na viděnou! https://www.czequestria.cz/czequestria-2...to-konani/
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
26.09.2018, 19:23
Výborně, moc se těším a počítejte se mnou
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero Vir Ilustris |
|