13.09.2018, 11:13
Poslední polibek na rozloučenou:
"Don't cry because it's over, smile because it happened."
"Kdo tě jednou v srdci měl, ten nezapomene, i kdyby chtěl..."
Kresby na každý týden
|
13.09.2018, 11:13
Poslední polibek na rozloučenou:
13.09.2018, 11:54
Eugene: namet skvely, provedeni malinko horsi, hlavne ty obliceje jsou nejake divne (vietnamci?) a ta puska na zadech je nejak divne (pod baglem a asi by ho dost tlacila do zad)....zkratka ponici ti zatim jdou porad lip (I kdyz samozrejme je to jinak moc pekny obrazek a ja sam bych nic takoveho nesvedl samozrejme )
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
13.09.2018, 13:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 13.09.2018, 13:30 uživatelem Wrench. Edited 2 times in total.)
Ta zbraň co má na zádech je karabina M1?
Jestli ano tak by dávalo smysl že to jsou vietnamci Gun Pony
But where are you, I need you here, Though things won't be the same I fear, You'll see what's left of me, It's not enough to give it all
13.09.2018, 16:43
Macaman: Tos objevil Ameriku, hele. Když je poměr kreseb 90:10 ve prospěch poníků, je jasné, že budou vypadat lépe. Ale máš pravdu, zamakám na tom.
16.09.2018, 18:49
trochu opožděně dokončená Tvoje temná skrýš
Gun Pony
But where are you, I need you here, Though things won't be the same I fear, You'll see what's left of me, It's not enough to give it all
19.09.2018, 03:55
Téma na tento týden je:
Bílá vlajka
19.09.2018, 10:37
něco mě napadlo snad se dokopu k tomu to nakreslit
Gun Pony
25.09.2018, 18:26
Téma na tento týden je:
Naděje
25.09.2018, 18:30
Sakra já na to úplně zapomněl a na tohle nápad nemám už bych se měl sakra vzpamatovat
Gun Pony
28.09.2018, 02:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.09.2018, 02:21 uživatelem SecreterceS. Edited 1 time in total.)
Čas pojmenovat pořádně naše AU pro Vlajku, Dyo! A “Pod Bílou Vlajkou” je trefné.
Laughter is not the opposite of sadness.
Happiness is the opposite of sadness, all right? Laughter is a reaction. It’s free to exist in both. – Daniel Sloss Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa. Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života. Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech. |
|