Registrován od: Jan 2019
Hodnocení:
7
No letos Jaro, Léto to se pařilo. Tento rok byl mazec a musíme si to určitě zopáknout. Byla to strašná sranda.
Snad se mi poštěstí a rozjedu svojí vlastní online hru
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle
Registrován od: Jan 2019
Hodnocení:
7
(06.01.2025, 13:29)Electric Spark Napsal(a): V jaké fázi hry už jsi? By mě docela zajímalo jak to pak bude vypadat, protože ta poslední hra co jsi udělal byla fakt dobrá.
Díky moc. Já se snažím momentálně vytvořit editor postavy. Zatím si můžeš vybrat vícero druhů vlasů (zadní, přední), a ocas. Máš tam taky paletu barev a vlasy s ocasem mají dohromady 3 různé obarvitelné části. Taky celkovou postavu si můžeš obarvit.
Tohle mi problém nedělá, ale spíš se obávám jakou velikost spriterů (samotných obrázků) budu uplatňovat. To pro to aby hra byla optimalizovaná a nesekala se nebo nelagovala. Ještě je tam hodně práce protože je to zase další projekt a setkávám se s úplně novými věcmi.
(06.01.2025, 16:42)Jamis Napsal(a): Na LoE se pořád něco mění (btw. má svoje vlákno tady na fóru: https://bronies.cz/Vlakno-Legends-of-Equ...ria-Online), ale jinak je to krom Gameloftí hry pro mobily jedna z mála MLP her, která je funkční a na scéně už od počátků brony fandomu.
Na LoE je super to že se o to starají a stále tam dávají nový kontent. Jinak já Gameloft hru MLP mám taky, ale už si nepamatuju přihlašovací údaje
Do teď si pamatuju že když byla nějaká challenge, tak jsem si i nastavoval budíka abych to splnil
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím - Twilight Sparkle