Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tetovaní
What is that?  Applejackunsure
Gun Pony 
But where are you, I need you here, Though things won't be the same I fear, You'll see what's left of me, It's not enough to give it all

Odpovědět
Ke svým 30 narozeninám (9.11.) jsem od mámy dostala možnost vybrat si cokoliv co bych měla jako vzpomínku na ni až tady nebude. Twilightsmile
Mohla jsem si vybrat opravdu cokoliv. Jenže při myšlence na to, že bych to pak třeba někdy ztratila mě moc mrzelo.
Proto jsem si vybrala tetování. Tetování mám na levé noze. Takže pokud o nohu nepřijdu bude semnou napořád. Heart

Vybrala jsem si motiv poníka jednorožce z My little pony 2 generace jménem "Princess Silver Swirl". Raritywink
Poníka který pro mě vlastně celý život hodně znamená. Díky němu jsem začala sbírat a také ho mám spojeného s tátou a teď i s mámou. (Pro mámu jsem nechala poníkovy přidat mašličku na ocas.) Scootangel
Proto má pro mě tenhle poník opravdu moc velký význam. No vlastně teď o to větší. Heart

Poník však sám o sobě nese krásné poselství. "Princess Silver Swirl je strážný anděl plný moudrosti a mystických sil který je vždy ve střehu pomoci." Heart

~ Tetování navrhla a vytetovala úžasná tatérka bzb_ink (Instagram)

[Obrázek: princess_silver_swirl_by_souleevee99_dio...gP8I3nWvYw]
Coolphoto ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT I NA SEBE SAMÉ JE DŮLEŽITÉ, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT I NA POVINNOSTI A, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT. djpon3

Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí přes 1410 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/

FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
Odpovědět
Pjěkné. Raritystarry
Odpovědět
KRAJKHOUR: Moc děkuji Pinkiesmile
Coolphoto ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT I NA SEBE SAMÉ JE DŮLEŽITÉ, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT I NA POVINNOSTI A, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT. djpon3

Moje sbírka momentálně činí přes 1410 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/

FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
Odpovědět
Moc pěkné tetování  Twilightsmile
Mám rád Fluttershy  Heart  Flutterryay
Odpovědět
Moc hezký! Už dlouho jsem neviděl nikoho s novým MLP tetováním Twilightsmile

PS: Komu se ten obrázek z tvého příspěvku nezobrazuje (jako mě) tak zkuste otevřít tady.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.

Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.

The Last Rebel... still alive
Odpovědět
Jamis: Pro mě to bylo jasné co bych chtěla Pinkiesmile Takže jsem za něj ráda a i opravdu velmi spokojená Pinkiesmile

Odpovědět
Já furt přemýšlím o svých CM  Applejackunsure Ale furt mám tak nějak odpor k tomu si pořizovat tetování.
Gun Pony 
But where are you, I need you here, Though things won't be the same I fear, You'll see what's left of me, It's not enough to give it all

Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)