Hodnocení tématu:
  • 2 Hlas(ů) - 2 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obrázky na vlastní nebezpečí!
velka nadhera, ty akvarely a pastelky maji takovou zvlastni auru...a plysovou Smarty Pants chci Pinkiesmile
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack

Moje literární tvorba 

Love and Tolerate
Odpovědět
Hezké Twilightsmile je fajn, že ses ke kreslení poníků opět dostala. Komunita pořád funguje, jen už to není takový hype, když teď nic nového nevychází. Ale jedeme dál Ajsmug

Gratulace k výhře v soutěži!
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.

Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.

The Last Rebel... still alive
Odpovědět
Děkuji moc, cením si milých slov a i toho, že po nějaké době "vidím" zase známé tváře Twilightsmile 
...Chápu no, míň nového materiálu, míň podnětů pro komunitu. Kdo ví, třeba ten nový film lidi zase stmelí. Uvidíme Ajsmug
Odpovědět
V artech vidím opravdu mega velké zlepšení a s tím kreslením to naprosto chápu. Také jsem měla velkou pauzu a vůbec se mi nechtělo. Sice to nebylo u poníků, ale tak nějak celkově :/ Díky AF jsem se teď dost rozjela, ale opravdu tvoje práce jsou moc krásné :3
A gratuluji k výhře u Youtooz Heart O to více si plyšáčka budu muset pak pořídit :3
Škoda, že jsem sama nevěděla, že mají nějakou soutěž bych to zkusila Rainbowlaugh Ale nevadé ^^ Těšímě táhle tvoje výhra také. Je mega super a roztomilá Heart
Coolphoto ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT I NA SEBE SAMÉ JE DŮLEŽITÉ, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT I NA POVINNOSTI A, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT. djpon3

Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí přes 1410 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/

FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
Odpovědět
Paráda Twilightsmile Zapůsobil na mě ten obrázek koně, přece jenom vystihnout dobře tu anatomii dá určitě práci. A ty ostatní jsou samozřejmě taky fajn, takže jen tak dál Ajsmug
the more things change, the more things stay the same
DeviantArt
Odpovědět
...Ono k zas tak velkému zlepšení nedošlo, sama cítím, že i když to teď líp "zakrývám", stále strašně pokulhávám v základech Unsuresweetie 
Ten kůň je toho docela dobrý příklad - našla jsem si pár foto předloh, udělala dle nich základní sketch, ten jsem pak několikrát refinovala, dokud z toho nevzniklo něco, co mi přišlo na oko hezké, a pak jsem se pustila do samotného malování. Problém je v tom, že v té fázi refinace se vždycky rychle chytnu tvaru toho původního náčrtu, a tím zapomenu doladit jeho chybky a nedostatky - to pak mělo za následek, že ten kůň má nohy různě dlouhé, hlava je velká, póza je nepřirozená (zadní nohy jsou málo "v pohybu", pravá přední je špatně posazená), apod. 

[Obrázek: uk-zka-1.png]

U poníků je to trochu jednodušší, tím, že se jedná o fiktivní tvory, tak je lze snadněji stylizovat a tím zakrýt ty nedostatky. Někdy jsou ty chybky ale tak výrazné, že je pak u malovací části musím opožděně opravovat, a to se dělá fakt mizerně. To byl třeba problém u toho obrázku se Sunset a Twillight, SS jsem třikrát předělávala kompletně oči, ale neměla jsem sílu tomu přizpůsobit čumák, kvůli čemuž ho má teď křivej. A TS, kterou jsem kreslila asi o měsíc dva později po SS, jsem přemalovávala téměř kompletně, protože stylem vypadala úplně jinak - zachránit se mi jí ale úplně nepodařilo, např. ta levá přední noha, když se porovná se zvedlou nohou u Sunset, vypadá, jako by ji chyběl jeden kloub. 

[Obrázek: uk-zka-4.png]

...Jsou to chybky které *vidím*, ale nemám v sobě sílu a dostatečný skill je opravit. Určitě bych chtěla na tom zapracovat, ale budu to ode mě chtít naučit se trochu sebekázně Twilightblush

Jinak co se týče té Youtooz soutěže, probíhala někdy... v listopadu, minulého roku? A mám pocit že ani nebyla kdovíjak výrazně prezentována, zúčastnilo se jí jen pár desítek lidí na Twitteru. Nedivila bych se ale kdyby to v blízkém budoucnu zase zopakovali, ty finální plyšáci měli docela pozitivní odezvu, vypadá to, že lidi touží po vícero G3 a Crossover pony merche Rainbowlaugh 
A tedy, i přes to všechno, děkuji za milá slova, jsem ráda, že se obrázky líbí Twilightsmile
Odpovědět
Ten art je nádherný. Krásně vystínovaný, barvy hezky ladí, postavy jsou krásně namodelované. Jsem rád že stále někdo pracuje s art na poníky.    Pinkiesmile
Keep it Up!   Twilightsmile
Když nenajdu nějaký problém, tak....tak si ho prostě způsobím    -    Twilight Sparkle
Odpovědět
Za mě hezký Twilightsmile hodnotím dojem příjemce a většina věcí se mi prostě líbí Ajsmug
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.

Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.

The Last Rebel... still alive
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)