Hodnocení tématu:
  • 6 Hlas(ů) - 3.17 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ccody's pictures
Ahh, fellow uživatel Clip Studia, to ráda vidím Ajsmug je to skvělej software, věř, že si v něm budeš moci vyhrát víc než ve starouškovi SAI. 
A za mě ušiska dobrý, dává to tvým poníkům hodně osobitý styl. Líbí se mi jak se nebojíš a že se pouštíš do docela komplexních postav a póz, takové nasazení respektuji  Twilightsmile
Odpovědět
Moc krásné nově obrázky Pinkiesmile Líbí se mi :3
Coolphoto ŽÍT SVŮJ SEN A NEZAPOMÍNAT I NA SEBE SAMÉ JE DŮLEŽITÉ, ALE NESMÍM ZAPOMÍNAT I NA POVINNOSTI A, ŽE NIKDY NESMÍM PŘEHÁNĚT. djpon3

Moje MLP Sbírka: >>> ZDE <<<
Moje sbírka momentálně činí přes 1410 poníků https://data.mlpmerch.com/checklist/466/

FB stránky kde mě můžete zastihnout a požádat nebo se podívat na různé rady o MLP --->
Odpovědět
Děkujuu  Twilightsmile

(30.07.2025, 23:38)Jita32 Napsal(a): Ahh, fellow uživatel Clip Studia, to ráda vidím Ajsmug je to skvělej software, věř, že si v něm budeš moci vyhrát víc než ve starouškovi SAI. 
A za mě ušiska dobrý, dává to tvým poníkům hodně osobitý styl. Líbí se mi jak se nebojíš a že se pouštíš do docela komplexních postav a póz, takové nasazení respektuji  Twilightsmile

Dlouho jsem hledal náhradu za sai, chtěl jsem něco co idealně bude mít podobný rozložení a clip studio to vyhrálo Pinkiesmile Na sai mě už štvaly nástroje a celkově mě v něm nebavilo dělat, i když lidi v tom tvoří neskutečný věci Twilightsmile

Baví mě si kreslit podle sebe, ale na ty uši se chci zaměřit a stanovit si jak je vlastně chci dělat, když je to vcelku dominantní prvek na mích poních a oči by si taky zasloužili trošku víc lásky Twilightsmile Jsem sám na sebe zvědavý Rainbowlaugh

Děkujuu Twilightsmile
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore ! Heart

Dune - Can't Stop Raving Rainbowkiss

DA
Odpovědět
Jo jo, se SAI jsem taky začínala. Nemyslím si, že je to špatný program, ale dnešním standart-art-programům už dávno nesahá ani po kolena. To, že nemá zabudované efekty mi zase tak nevadí, ale třeba ty texturované štětce / simulace vodovek/tužky/... má fakt hrozně zastaralé.
U CSP se mi líbí, že oproti Photoshopu nemusíš platit pravidelné předplatné, a že má opravdu dobře vymakaný Asset Store (jsem moc líná si tvořit vlastní štětce, takže si je raději chodím nakrást na AS Rainbowlaugh ). Velmi doporučuji omrknout jak funguje Liquify Tool, pokud jsi jej ještě neobjevil, neskutečný life-saver. 

-Jasně, drž se toho, co se ti na svých / jiných artech líbí, nemusí to být realistické ani 'běžné', hlavní je, že cítíš že je to to "tvoje". Já třeba ráda kreslím poníkům větší nozdry a od nedávna zdůrazňuji aj spodní víčka u očí - za normálních okolností bys je takhle neviděl, ale hej, mě se to tak líbí a baví mě to takhle kreslit, a to je to hlavní, aby jsi měl ze své tvorby radost  Twilightsmile
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)