31.10.2012, 12:35
no vlastně jednomu bylo 10 a druhému 9
![Rainbowkiss Rainbowkiss](https://bronies.cz/images/smilies_mlp/rainbowkiss.png)
![spike NOO spike NOO](https://bronies.cz/images/smilies/spike_noo.png)
![spike NOO spike NOO](https://bronies.cz/images/smilies/spike_noo.png)
Jak rozšířit mlp?
|
31.10.2012, 12:35
no vlastně jednomu bylo 10 a druhému 9
![]() ![]() ![]()
31.10.2012, 13:09
Hmm chtel jsem rict aby zkusili nejdriv si poslechnout z Youtube nejake Audio mixy a nebo treba komplet PMV's ktere maji minimum "detsky" vypadajicich poniku a zaroven to oslovi mladou generaci stylem a typem muziky. Ale jestli jim je 10 a 9.. tak nejlepe pres Komiksy ktere jsou velmi vtipne povedene =)
![]() ![]() Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
19.11.2012, 18:26
Nechals to tam takhle? Tohle totiž může být skvělá práce na vytvoření bandy nových haterů
![]()
19.11.2012, 19:08
+1. Tak dobre som sa ešte nesmial.
![]() ![]() World domination ![]() Aspoň viem čo som zabudol spraviť na mojej strednej škole ![]()
19.11.2012, 19:17
19.11.2012, 19:55
Ponyfikovaní spolužáci nebo ne, tohle chování „ponies everywhere“ mi připomíná jehovisty. A takovou publicitu fakt nepotřebujeme, defaultní reakc je okamžitý odpor. Poníky mám všude, ale necpu je všem lidem co potkám. (i když jsem se v počátcích, zvláště kvůli prvotnímu nadšení, choval dost podobně :-( )
19.11.2012, 20:05
Můžeš to zkusit takhle (ale asi spíš poslouchej moudré rady co tady již padly): https://www.youtube.com/watch?v=hCh_FgNq...ure=fvwrel
19.11.2012, 20:07
V tomhle souhlasím s darmem. To že máme rádi poníky neznamená, že to musíme cpát všude. Pak tím akorát znechutíme ostatním, a budem za úplný retardéry. Já vím že si tu někteří razí stylem "not giving a fuck", ale já bych radši, aby to lidi brali v klidu, a ne že "bacha tamhle je brony bude nas chtít konvertovat" a přejít na druhou stranu ulice.
Jak na to? Místo ponyfikování monitorů ve škole a jinejch zhovadilostí, kterýma to imho jen ostatním zhnusíte stylem "wtf is this, wtf is that" ( http://raincoaster.files.wordpress.com/2...=500&h=635 ), pošlete kamarádovi link na nějakou parodii (smusova je idální sauce ponifikace), nebo na něco, nějak nezávazně zkusit nadhodit téma a vidět jak se chytá. Já sem to tu samozřejmě zahnal do extrémů, ale pointa z toho čouhá jasná. To je samozřejmě můj názor, kterej nikomu nevnucuju. ![]()
[360NOSCOPE][MLG][YOLOSWAG]MONTAGE[420BLAZEIT]
19.11.2012, 21:07
(19.11.2012, 20:07)Kempa Napsal(a): V tomhle souhlasím s darmem. To že máme rádi poníky neznamená, že to musíme cpát všude. Pak tím akorát znechutíme ostatním, a budem za úplný retardéry. Přesně tak, cpát to všude, to je to nejhorší, co můžeme dělat. Člověk si musí uvědomit, 1) že okolí s náma to nadšení nesdílí a bude na nás koukat jenom jako na blázny, a 2) jak by na to sám regoval v době, kdy ještě nebyl brony. ![]() Taky si člověk musí předem vytipovat, kdo je vhodnej ke zbronifikování (např. dostatečně inteligentní na to, aby to pochopil) a kdo ne, aby bylo co nejmíň marnejch pokusů a ztrapnění. A s tím souvisí i to, jak na to toho člověka navedem. <flashback mode> Nejdřív jsem jenom sjížděl různý meme (hlavně na MLB), PMV a další vtipný videa na youtube, ale řikal jsem si "ti poníci jsou hezký, ale na ten seriál se dívat nebudu". Po několika dnech jsem samozřejmě neodolal a řek jsem si, že když už to má tak velkou fanouškovskou základnu, tak že to třeba bude dobrý, zkouknul první díl... atd. A až teprv pozdějc se mi začly líbit i songy přímo z MLP. </flashback mode> Shrnuto: člověku to nějakou dobu trvá, než se tak nějak aklimatizuje a oblíbí si to, takže s tím na ostatní musíme opatrně. Rozhodně bych tím nikoho nezasypával, protože takhle mu to akorát znechutíme. Nejdřív bych to jen tak nějak naznačil, pak nějaký meme, PMV a vtipný videa, u kterejch se dobře pobaví a zalíbí se mu ta animace. Pro někoho můžou bejt dobrý i ty smusovy parodie, ale mě osobně se teda nelíbí (bez urážky). Pokud na to bude reagovat kladně, tak bych mu vysvětlil, proč je ten serál tak úžasnej a poslal mu odkaz na 1. díl. Nejlepší bude, když to s ním člověk zkoukne společně. ![]() Ještě k tomu naznačování: kámošovi, kterýho mam vytipovanýho, už nějakou dobu píšu i řikám IRL hlášky jako elements of harmony nebo eeyup... ...ten se bude divit, až mu jednou řeknu, kde jsem to vzal. ![]() ![]() Uvedu ještě jeden podobnej příklad ze života. MLP není jediná zajímavá věc, o kterou se zajímám. Můj největší zájem jsou autobusy a doprava, což je též pro většinu společnosti těžce pochopitelný, a tak je taky nikomu necpu a bavím se o tom s lidma, jen když je to taky aspoň trochu zajímá nebo na to sami přivedou řeč. ![]()
19.11.2012, 21:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.11.2012, 21:46 uživatelem CrystalShine. Edited 1 time in total.)
Tento thread je „jak rozšířit“, tudíž, moje rada bude stejná jakou vám řekne kdokoliv na otázku „jak se chovat na rande“ – Buď svůj. Nevidím teď již moc důvodů proč záměrně bronyfikovat lidi, ale jestli chcete:
Rozhodně není problém v nošení MLP věcí (oblečení, placky, wallpaper). Člověk zákonitě narazí na hatera – na to srát. Co je dobré – kamarád se zeptá „proč to zatraceně sleduješ, proč to máš na sobě?“ – cesta připravena. Ukaž dobrá videa, fan animace, vtipy. Pak možná dojde i na sledování epizody. Zaměř se na psychologii člověka. Co je věc která ho osloví? IMHO neexistuje něco jako „ideální iniciační epizoda“. Jestli projeví zájem koukat se dál, pokračuj. Jestli ne – ruce pryč. Není nic horšího než se svým fanatismem připravit o kamaráda. Mám spoustu přátel, kteří FiM absolutně neberou a já fakt nemám důvod tlačit. Friendsip is magic. Friendship has more magical than some TV series. Važte si ho. |
|