Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
2
Obávám se, že budeš muset prostě obcházet všechny obchody s počítači a zkoušet štěstí. A pokud někde něco budou mít, tak to určitě nebude velký výběr. V tomto případě asi nezbývá nic jiného, než spolehnout se na recenze na internetu.
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
1
20.11.2012, 19:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.11.2012, 19:42 uživatelem martinpir. Edited 2 times in total.)
já si hodlám ( rodiče ) koupit tablet a chtěl bych genius g-pen f610 10:6 ale rodiče mi chtějí koupit genius mousepen i608x 8:6 když je to tu tohle vlákno jaký z těchto nebo aspoň jiný v rozmezí 1-2000 Kč ? dik za odpověď
Registrován od: Jan 2012
Hodnocení:
24
Můj názor už z dob dávno minulých v tomto vlákně - vyhnout se Geniusu z důvodu nízké spolehlivosti. Kolem dvou tisíc korun pořídíš malý Wacom Bamboo, verzi Pen (bez touch funkcí a gumy na druhé straně pera, což jsou sice fajn bonusy navíc ale při kreslení postradatelné) už tak od 1500.
Hodnocení:
18
Ale malý. To je neuveriteľne veľké mínus, aspoň pre mňa. Uvažoval si nad značkou Trust?
FCAf5ad A+ C** D H+ M-- P R- T++ W-- Z- Sm RL-* a# cn+++ d+ e- f+ h* iwf+++ j p sm#
Skloňujte Kiraa podľa předseda/hrdina
Hodnocení:
67
Značka Trust ve mě nikdy důvěru nebudila. Myši i klávesnice odchází do křemíkového nebe překvapivě rychle a přepěťové ochrany jsou spíš pro srandu. S jiným HW od nich zkušenost nemám.