09.12.2012, 20:39
Tjn, dotyčný/dotyčná očividně nevědla jak to na SH chodí. Měla přijít nejdřív za mnou a nemuselo by se to hnát na hospodářku, zbytečný problémy
Společné sledování S03E06 na Strahově
|
09.12.2012, 20:39
Tjn, dotyčný/dotyčná očividně nevědla jak to na SH chodí. Měla přijít nejdřív za mnou a nemuselo by se to hnát na hospodářku, zbytečný problémy
09.12.2012, 20:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.12.2012, 20:42 uživatelem DaveL. Edited 1 time in total.)
chce to tam dát ceduli "V případě otravného hluku kontaktujte corwina"
Do You think you can take on MY EMPIRE?
09.12.2012, 21:15
Dle vyjádření místních jsme do pokojů stejně slyšet nebyli a když mi sdělovali reference na tuhle paní vrátnou... no netřeba to tu rozebírat. Bohužel se to občas stane, že se najdou takoví, kteří radši půjdou tři patra dolů a pak nahoru, aby si stěžovali na vrátnici, místo toho, aby jednoduše přišli a řekli, že je to na ně moc nahlas (což zas tak nebylo - ve středu nás párty o patro výš v pohodě přeřvala i po půlnoci a nikdo si nestěžoval).
Njn, holt se někteří VŠ studenti ještě nenaučili používat zdravý rozum. (09.12.2012, 20:39)Corwin Napsal(a): Tjn, dotyčný/dotyčná očividně nevědla jak to na SH chodí. Měla přijít nejdřív za mnou a nemuselo by se to hnát na hospodářku, zbytečný problémy A jak do dopadlo u paní hospodářky? Podle mě se zas jenom vyrábí zbytečné problémy (jako by jich na SH k řešení nebylo i tak dost).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
09.12.2012, 22:35
Hospodářka tu zatím není, ale v pondělí za ní jdu kvůli jiné věci, tak uvidím zda to k ní dotyčný/dotyčná dohnala... Osobně doufám že se o tom nedozví, sice to hrotit nebude, ale zbytečně jí to budu muset vysvětlovat
A máš pravdu - viděl jsem miliónkrát hlučnější párty všude možně které nikdo nehnal ani za zástupcem bloku, natož na vrátnici či k hospodářce.
10.12.2012, 11:14
Přesunuto do uskutečněných srazů
That is not dead which can eternal lie, and with strange aeons even death may die.
H. P. Lovecraft |
|