Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
76
OK.. takže vlastně zakončení "happy end".. nic proti.. ale pokud budou mít děti, budou i stárnout.. jistě že.. takže až tak daleko byste to zajít nenechali, jestli jsem správně rozumněl? Něco jako konec Bitva o planetu opic, j? Je fakt, že toto je reálnější, aby se objevilo v seriálu v současné podobě, pokud ovšem Hasbro akceptuje fakt, že bude mít Mane6 děti, čímž přijdou o svoji.. nazvěme to třeba "čistotou" (a nehledejte pod tím nic vulgárního)..
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
10
Mě by se líbilo, kdyby Twilight postupovala ve svých studiích takovým tempem, že by ascendentovala na alicorna a obrátila proti vládnoucím sestrám. Postupně by zabila Cadance a Lunu, až by se střetla s Celestií. Ta by jí porazila, ale za strašlivou cenu - Equestrie spálená probuzeným sluncem by byla na život chudá. Konečná scéna by ukázala zlomenou Celestii plačící na hrobech svých sester a nejpilnějšího studenta.
Nejlepší by to bylo roztáhnout na celou sérii, aby se dal vymakat nějaký šťavnatý děj.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
3
Mně se nelíbí představa, že by MLP:FiM mělo někdy úplný konec. Mně by se to líbilo jako to je u Simpsonů: Bart celou dobu ve čtvrté (páté) třídě, všichni pořád stejně staří...
Konce nechme na fanficích. Hasbro by nám mělo jen dávat materiál na psaní. Podle mě by to oficiální konec úplně zkazil. A posunutí o jednu generaci (hříbata od mane6) jakbysmet.