22.12.2012, 17:32
no du na vybarvování skica v rekordnim čase cca 6min
Breakbeat, dnb, tekno, uk garage, 2step, trance, orchestral, speedcore !
Dune - Can't Stop Raving
DA
Dune - Can't Stop Raving
DA
Ccody's pictures
|
22.12.2012, 17:32
no du na vybarvování skica v rekordnim čase cca 6min
Dune - Can't Stop Raving DA
22.12.2012, 19:12
no tak je to tu
stihl sem ešte do toho opravit pc v obýváku http://sta.sh/0xpcfeh50qu jinak s pastelkama to nikdy umět nebudu ale po vánocích budu plodit barevný obrázky měl bych údajně dostat tablet vybarvit Dashie ocas je masakr prohodil sem tam žlutou s oranžovou a gumovat se mě to vážně nechce (skenr furt nejede musim si pohrát s nastavením a nato sem teď moc línej)
22.12.2012, 19:24
Jee, moc pěkná . Takže výhradu mám jenom křídlům a trupu. Křídla jsou trochu dovná v rozložení peří a možná je to prostřední moc velké (tady je jiná Dashie v jiné póze, ale křídla jsou pěkně vidět). Trup se podle mě až moc sužuje k zadním nohou a vypadá to jako by nosila často korzet . S pastelkama se mi ten obrázek líbí víc . Možná zkusit kreslit déle a víc to propracovat než hrát na čas.
PS: Vím že nemůžu vůbec poučovat, protože v u mě je sticky panáček mistrovské dílo a poník by dopadl nejlépe jako krtek, ale snažím se něco poradit .
"I told you that you needed to make some friends, nothing more..."
— Celestia
22.12.2012, 19:39
Díky
jo křídla jsou fail nějak mi to ujelo jinak je kreslim po svém ale tady sem je jel bezmyšlenkovitě ktomu trupu já ho tak dělám schválně ale tady je fakt moc hubená ono by stačilo jí jen zvětšit zadek bo o trochu zvednout záda ale asi spíš obojí
22.12.2012, 20:16
Ten trup jak se dívám má u zadních nohou obvod jako ty nohy . Kdy bude další barevný obrázek?
— Celestia
22.12.2012, 20:29
a joo... tady mi to opravdu moc ujelo
možná o vánocích bo den po nich sem zvědavej jak mi to stim tabletem pude tužky bych možná zejtra vytáhl což asi nevijde páč se chci věnovat spíš povídce se kterou sem celkem pozadu
22.12.2012, 20:32
Povídce? Je tady někde prezentovaná? Hledat se mi nechce takže jestli jo tak promiň .
— Celestia
22.12.2012, 20:38
no tak podělit se musim s každou hloupostí
je přesně tady: http://bronies.cz/Vlakno-Ccodyho-vyplody-fantazije ale dost OT
22.12.2012, 20:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.12.2012, 20:46 uživatelem TemplarBrony. Edited 3 times in total.)
Ok stop OT. Očekávám další kresbu ) (snad i pastelkami )
PS: Díky za odkaz jdu si to přečíst
— Celestia |
|