25.01.2013, 21:11
Máš ban, protože si si zmenil profilovú fotku!
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan
I'm big Sonic fan
Máš BAN !!
|
25.01.2013, 21:11
Máš ban, protože si si zmenil profilovú fotku!
Molestia is watching you when you are on the toilet
I'm big Sonic fan
25.01.2013, 21:17
čistě teoreticky, Fluttershy je typ osobnosti ISFP, která nemá ráda zbraně, a já zbraně mám rád už dlouho.. Začal jsem ve třech letech... (já jsem taky ISFP, ale to je jedo) dále ji miluji, což by mohl být velký problém, a narušilo by to harmonii snad celého světa, jsem divnej, za všechno se omlouvám, takže bych ji nejspíš lezl na nervy a pokud se jedná o ni, že ji třeba nějáky clopper.... Um... You know what a nebo něco podobnýho, mám pocit nebo potřebu ji bŕanit, i kdyby já nevím co, takže bych nejspíš vyvraždil ponyville..... Teoreticky.... Prostě... Se k sobě nehodíme.. Ale přesto... Přestože vím že by mě nechtěla.... Ji miluji... BTW máš BAN za vlezlost a zvědavost.
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
25.01.2013, 21:18
Someone,someone,someone,nikdo po tobě nechtěl abys to mazal.Když mě to nezajímá,tak není problém to prostě ignorovat.Obětavost je dobrá vlastnost,ale taky se to s ní nesmí přehánět.
A za to má Survivor BAN
25.01.2013, 21:47
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.01.2013, 21:47 uživatelem Discordian. Edited 1 time in total.)
Vlezlost? Snad ne... jenom se zajímám o to co se honí hlavou kamarádům...
Ona by tě určitě napravila... Podle R34 by tě vláda transformovala na poníka a všecko by bylo v cajku. PS: mám ban, aby ses nemusel obtěžovat osobně
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla. Se stim smiřte
25.01.2013, 21:50
Someone ma ban, aby mohl byt s Fluttershy.
Ja si davam ban za stejnym ucelem, ale za Dashie.
25.01.2013, 21:57
DerpingWork má BAN, protože si ho pávě sám dal.
25.01.2013, 21:58
Máš BAN,protože někdo ho mít musí
25.01.2013, 22:01
Dávám si sám sobě BAN, protože již nechci být s Fluttershy. No more... Please.. No more...
Ne, ne, ne a ještě jednou NE.
25.01.2013, 22:04
Máš BAN,protože co tak najednou?
|