25.01.2013, 21:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 25.01.2013, 21:46 uživatelem Azuliana. Edited 1 time in total.)
No, během zkouškového na psychologii mi to tak někdy přišlo... "Když nevíš, o čem mluvit, mluv o Freudovi"
Aneb oblíbený interní forek, když došlo na nějakou dvojsmyslnou konverzaci "Freude, Freude, stejně na tě dojde", popřípadě někdo popisoval svůj divoký psychedelický sen a zakončil to "Hmm, zajímalo by mě, co by na to řekl Freud" (na což se mu většinou dostalo odpovědi, že má nevyřešený vztah s matkou (pokud to byl muž) nebo závidí otci pohlavní orgán (pokud to byla žena) (což je Freud v kostce )
Aneb oblíbený interní forek, když došlo na nějakou dvojsmyslnou konverzaci "Freude, Freude, stejně na tě dojde", popřípadě někdo popisoval svůj divoký psychedelický sen a zakončil to "Hmm, zajímalo by mě, co by na to řekl Freud" (na což se mu většinou dostalo odpovědi, že má nevyřešený vztah s matkou (pokud to byl muž) nebo závidí otci pohlavní orgán (pokud to byla žena) (což je Freud v kostce )
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
It's no problem for me, but it's a problem for you.