31.08.2012, 23:50
(31.08.2012, 15:22)icefox Napsal(a): Jak ovlivnilo MLP můj život? Asi pozitivně. Když mám blbou náladu, tak místo bezduchého čučení do monitoru, čučím do monitoru a maluju poníky
Asi tak, já teda spíš když se nudím.
(31.08.2012, 21:00)EvkaSoňa Napsal(a): odkedy som sa dala na MLP:FiM je zo mňa veselší človek - keď som pre niečo nahnevaná (a to ja bývam často ) tak si pripomeniem ,,Smile, smile, smile"
Opět přesně to samý u mě. Já, když mě něco štve, tak zase myslím na Celestii a už jsem v pohodě. Celkově mi přijde, že už nejsem takovej pesimista jako jsem byl dřív, dřív jsem všecko viděl černě a naštvala mě sebemenší blbost... Tak nějak se dívám na svět s větším nadhledem, jsem ještě trpělivější než dřív a hlavně mě to donutilo víc přemýšlet o tom, který lidi z mýho okolí jsou pravý a který falešný přátelé (friendship really is magic) . A taky jsem víc začnul přemýšlet nad introvertní a extrovertní povahou (já jsem teda spíš introvert, z tohoto důvodu je mi z mane 6 nejsympatičtější Twilight Sparkle).
(31.08.2012, 21:14)killerbird1859 Napsal(a): Jak MLP ovlivnilo můj život? To je jednoduchý, začal se mi posmívat mladší brácha nic jinýho mě nenapadá...
Z tohoto důvodu si budu muset ve třídě dávat pozor, abych se neprozradil, to by mě opravdu zruinovalo. Opravdu díkybohu (díky Celestie... ), že nemám sourozence.