Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jsem blázen? aneb když váš rozum za sebou práskne dveřmi.
No co se tyče puvodniho tematu, tak mam zažitku až až... celkem to se mnou de z kopce a asi bude načase dat si trochu pauzu.

Co sem nakousnul minule, ta věc s Twilight..., byl to asi třídenní úlet kdy jsem se do ni bezhlavě zabouch až po uši a když sem se dostal na hranici 'waifu-stadia' tak mi docvaklo co to sakra dělam a, jak se řiká být hlavou v oblacich, tak jsem z ty výšky spadnul a praštil se o realitu. Den jsem byl jak zombie necitil vubec nic, zbytek tydne depka (v hovorovym smyslu slova) a v duši krater. No ale to už sem nějak přešel, vic rýt do toho nebudu, nedokažu být dostatečně blázen abych měl waifu a tak do toho znova spadnout nechci.

No a včera jsem udělal dalši nehoraznou blbost, přečet sem si My little Dashie... jako o moc větši pitomost sem asi udělat nemoh, příběh je to dobrej, sice smutnej ale zatraceně dobrej... no ja měl blbou naladu trochu, tak sem to tak nežral, řikal jsem si že to možná zmírní dopad... no... omyl. Jako přesto že jsem se pokoušel se do toho nezažrat, ani sem u toho nebulel jak želva, tak to boli jako sviň. Toliko další hřebíček do rakve mýmu rozumu.

Shrnuto podtrženo, sem magor, ale na druhou stranu přiliš uvědomělej nato abych se dokazal zblaznit uplně..., to je fuk, na chvili od mlp vypadnu a pokusim se posbirat co ze mně zbylo.

[spoiler: P.S. Vim že forum neni zrovna zpovědnice a taky sem teď v takovym dost debilnim rozpoložení, takže pokud vam přijde tenhle přispěvek zbytečnej tak ->koš. ]
Kloboučník: Jsem blázen?
Alenka: Obávám se, že ano. Jsi úplně šílený. Ale řeknu ti tajemství. To jsou ti nejlepší.
Odpovědět

Příspěvků v tématu

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)