11.02.2013, 23:27
(11.02.2013, 23:06)DerpingWork Napsal(a): Jeho "rodice" si me vzali protoze jini pribuzni nezustaly...a ted je to ala Harry Potter a ja jsem v roli chlapce tyraneho rodici...
To mě mrzí asi jsi to slyšel už mockrát a bereš to jen jako otřepanou frázi, ale píšu, tak jak to ve skutečnosti cítím. Ok, to mnohé vysvětluje...
(11.02.2013, 23:06)DerpingWork Napsal(a): Vic nepratel...proc..?..blbe vyjadrovani, nenormalni chovani (hledani Dashie atd...) a na vrch, nerozkecanost...
Dokazu se ve 2 az 4 lidech rozkecat ale pak uz ne...
Proste bych svym vyjadrovanim udelal nepratel na mile daleko..
Blbé vyjadřování? Ne každý je řečník a navíc nejseš první ani poslední (Bronies = Too Many Fluttershies ) a co - přinejhorším ti někdo řekne, abys přibrzdil that's all. Že budeš hledat Dashie je jen tvoje věc - dokud to nezahrnuje prohledávání cizích věci, tak pohoda.
A rozkecanost - no srazy nebývají o řečnění jednoho vůči padesáti lidem. Většinou jsou to menší skupinky právě do 4 lidí (více či méně) a vždycky si můžeš vybrat. Sice jsem tě nikdy na živo neslyšel (nebo si alespoň nevzpomínám - kdo ví co mojí děravou pamětí všechno prošlo), ale proč myslíš, že tvoje vyjadřování dělá nepřátele (kolik jich tu je...)? A když víš, co je špatně, dá se s tím něco dělat?
PS: Když už jsi to přirovnání zmínil... Harry Potter to taky dokázal "dotáhnout hodně daleko", ale i když se vracel domů, tak jako první krok na své cestě musel na nějaký čas odjet za sobě podobnými
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive