12.02.2013, 00:15
(12.02.2013, 00:01)DerpingWork Napsal(a): No to chapu...Ale proste nejsem typ cloveka co by byl zabavny nebo by se s nim dalo normalne bavit...
Heh... s kolika lidmi jsi to zkoušel?
Ono dost záleží na tom s kým a o čem se bavíš (většina lidí z mé rodné vísky by taky nezkousla moje nadšené vyprávění o využití integrodiferenciálních rovnic v teoretické fyzice
ale to je jiná story).(12.02.2013, 00:01)DerpingWork Napsal(a): S temi srazy...Nevim...Popripade bych napsal dopis o nepritomnosti, a zdrhl na vlak. Jine reseni me nenapada...
Mozna, pokud bych se domluvil s nekym a jel autem (pravdepodobnost 10na sraz... Ja jsem schopen na ten sraz dojet ale musim se dostat okolo "rodicu"...
A k tomu prohledavani... Ne, jiste bych nelezl cizym do tasek... Jen bych tam chodil do kola, jak Archimed a hledal naznak prilezitosti... Rozhodne bych rad jel ale rodice a odvoz jsou problemy c.1...
Zdrhat bez vědomí těch, co se o tebe starají, moc nedoporučuju... přesněji řečeno vůbec - téměř nikdy to nedělá dobrotu. Zkusil ses jich zeptat? Jestli tedy o tvé zálibě v MLP alespoň tuší...
Co se týče dopravy - po cestě se možná někdo najde (doporučuju se zeptat ve vlákně ke konkrétnímu srazu).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive

na sraz... Ja jsem schopen na ten sraz dojet ale musim se dostat okolo "rodicu"...