18.02.2013, 19:58
A teď trocha fru-fru girly gala gunk 
Olivový olej je nejen zdravý při smažení a vaření všeobecně, ale může se použít i k péči o tělo.
Já jsem dlouhou dobu trpěla na suché, lámavé vlasy a lámavé nehty.
Koupel pro nehtíky.
Vezmeme keramickou nebo kameninovou misku a nalijeme do ní přiměřené množství olivového oleje. Dáme do mikrovlnky a lehce ohřejeme. Původně jsem ho ohřívala klasicky na plotně v kastrůlku, ale proč si to neusnadnit. Důležité je olej jen ohřát, ne ho přepálit
Poté můžete přidat voňavý olej nebo nechat jen tak. A do toho si namočíme konečky prstů.
"Šampon" pro suché vlasy (jde použít víceméně na všechny druhy)
Olivový olej a šampon, kterým si myjete normálně vlasy smícháme v poměru 2/1 (šampon/olej). A umyjeme si touhle směsí vlasy
Nebojte se, že by pak byly vlasy přemaštěné, protože rostlinný olej funguje jinak než přirozený kožní maz, který tvoří tu "mastnotu" na neumytých vlasech.

Olivový olej je nejen zdravý při smažení a vaření všeobecně, ale může se použít i k péči o tělo.
Já jsem dlouhou dobu trpěla na suché, lámavé vlasy a lámavé nehty.
Koupel pro nehtíky.
Vezmeme keramickou nebo kameninovou misku a nalijeme do ní přiměřené množství olivového oleje. Dáme do mikrovlnky a lehce ohřejeme. Původně jsem ho ohřívala klasicky na plotně v kastrůlku, ale proč si to neusnadnit. Důležité je olej jen ohřát, ne ho přepálit

"Šampon" pro suché vlasy (jde použít víceméně na všechny druhy)
Olivový olej a šampon, kterým si myjete normálně vlasy smícháme v poměru 2/1 (šampon/olej). A umyjeme si touhle směsí vlasy

You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
It's no problem for me, but it's a problem for you.