22.02.2013, 16:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.02.2013, 17:01 uživatelem May. Edited 3 times in total.)
Kde se jenom ten recept mohl vzít...
Jen pozor na ten tvaroh. Z hlediska značení je "měkký tvaroh" a "tučný tvaroh" rozdíl. Potřebuješ tučný tvaroh, který má krémovitou konzistenci už sám od sebe...
Cukr samozřejmě moučku, či jemnější... možná samozřejmost, ale radši to zmíním, jelikož tuhle jsem četl recept v duchu "když není moučka, poslouží krupice" a ne, neobtěžovali se s mezifází, že by si z krupice moučku udělali...
Jen pozor na ten tvaroh. Z hlediska značení je "měkký tvaroh" a "tučný tvaroh" rozdíl. Potřebuješ tučný tvaroh, který má krémovitou konzistenci už sám od sebe...
Cukr samozřejmě moučku, či jemnější... možná samozřejmost, ale radši to zmíním, jelikož tuhle jsem četl recept v duchu "když není moučka, poslouží krupice" a ne, neobtěžovali se s mezifází, že by si z krupice moučku udělali...
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...