24.02.2013, 03:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.02.2013, 03:08 uživatelem Xeelee. Edited 1 time in total.)
Jak si tak čtu poslední dvě negativní hodnocení, tak mám pocit, že chyba nebude v existenci hodnocení uživatelů. Pokud tady člověk opakovaně dostává negativní hodnocení, tak by se místo snahy o jejich smazání měl zamyslet nad tím co dělá špatně. Zpětná vazba je užitečná a nevyplácí se ji ignorovat nebo proti ní dokonce bojovat. Negativní hodnocení nebejvá běžný ani bezdůvodný. Jestli seš na prášky a víš že vyvoláváš konflikty, tak se zkus zamyslet nad tím, jestli má smysl takový příspěvky odesílat a narušovat jimi zdejší diskuze. O jakej příspěvek, za kterej ses omluvila, šlo?
Pro všechny platí stejná pravidla. Jak se začnou dělat výjimky, tak to nedopadne dobře. Nejdřív bude jedna, pak pět... A proč ona dostala výjimku a já ne? To je nespravedlivý! Tohle se bude zodpovědným osobám těžko obhajovat.
Pro všechny platí stejná pravidla. Jak se začnou dělat výjimky, tak to nedopadne dobře. Nejdřív bude jedna, pak pět... A proč ona dostala výjimku a já ne? To je nespravedlivý! Tohle se bude zodpovědným osobám těžko obhajovat.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora