02.03.2013, 20:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.03.2013, 14:41 uživatelem Refly. Edited 1 time in total.)
(18.02.2013, 18:51)Elyra Napsal(a): Twi je úžasná kobylka s dobrým srdcem. Někteří si myslí, že je v mane 6 nadřazená, ale ona si to zasloužila... Pochopila všechno o přátelství a dosáhla svého osudu. Uspěla...
Každé dobrodružství, každý díl MLP FIM, kde byla Twi bylo pro mne krásné jí vidět. Má dobré srdce a určitě bude úžasnou princeznou... Vždy bude jedinečná, ať bude princeznou nebo ne, vždy to bude ta roztomilá kobylka oddaná svým přátelům.
*ukloní se princezně Twilight*
Vzpomínka na to, jak přijela tehdy do Ponyvillu je pro mne krásná a určitě i pro většinu dalších lidí.Bez ní by to nebylo ono. Ona je jeden ze základních poníků.
Ona je prostě dokonalá!
Naprosto souhlasím

(02.03.2013, 13:08)mp5991 Napsal(a): Tak konečně mám k tomutu tématu obrázek,čímž si dávám právo se k tématu vyjádřitAle nejdřív ten obrázek
A nevidím tu ani jeho předlohu,tak když už to píšu
A teď k tématu:
Sice to Twilight přeju,ale Twilicorn mi dělá trochu bordel v mane6.Původně to bylo vyrovnané-2 normální poníci,2 pegasové,2 jednorožci,ale teď už to nevychází.Když beru Twilicorna jako pegasojednorožce,tak mi přebývá 1 pegas a když jí beru jako samostatný druh,tak chybí 1 jednorožec.
Ona nám ta potvůrka narušuje rovnováhu
No to jo. Taky mi ta jejich parta předtím vycházela.

(18.02.2013, 12:45)pipa943 Napsal(a): Slyšte, slyšte, objevila se nová princezna. Milé dámy a pánové, broníci a pegasisters je mi ctí představit vám jako první v České republice a na Slovensku, Princeznu Twilight Sparkle. Je mi ctí vás uctívat a vždy vás budu chránit, bránit a sloužit vám princezno.
To by jako úvod stačilomyslím si, že naše nová princezna Twilight Sparkle
bude skvělou princeznou, a výborným alicornem
proto sem dávejte obrázky, otázky, odpovědi, komentáře
Twilight si zasloužila být princeznou

(18.02.2013, 14:18)Geeshta Napsal(a): Eh, tak sorry, já zapomněl jak máš TS rád..., here, have some quality picture.
Dokonalý dílo!!!!!!!