03.03.2013, 01:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 03.03.2013, 01:22 uživatelem Iluzon. Edited 1 time in total.)
(02.03.2013, 09:50)Geeshta Napsal(a): Iluzone:
(nebudu citovat )
1. Pinkie Pie pracuje jako cukrářka a neni těžký si toho všimnout.
2. Nemyslim si že by Twi neměla ráda Shininga jako skutečnýho bratra, vždyť je to její BBBFF
Máš tam pár skutečně zajmavejch myšlenek - Space magic by se mi taky líbilo a náboženskýho pohledu se myslim jen tak nedočkáme kvůli Feeling Pinkie Keen. A kdyžtak aż zas budeš mít takovýhle teorie tak je tu vlakno Headcannon
To byla narážka na to, jak si Pinkie Pie chtěla poradit s drakem . A nikde to není explicitně zmíněno, její vztah k Mr. and Mrs. Cake není ani trochu profesionální - a že by žila u svého zaměstnavatele? Spíš to vždy vypadá, že peče jen pro zábavu - i když peněz má dost, soudě podle množství cideru, jež vypila...
A Twilight má Shininga ráda, a dokonce řekla že se spolu setkali i potom co odešla do Ponyville, ale já jen říkal že s ním nežila v jednom domě a netrávila s ním každý den jako s normálním bratrem, proto se o něm ani nezmínila mane6 a vzpomněla si na něj tak pozdě
A nemyslím si, že Pinkie Sense by bránil náboženství - znamená snad, že někdo cítí v kostech, že přijde bouřka, že nemůže být věřící???
A jestli přibude další charakter... YES! Zatím se mi všechny nové charaktery přivedené na scénu opravdu líbily, včetně Babsy a dalších. Takže se těším!
Love and Tolerate není hloupost.
723462958
vanamartincz@gmail.com
723462958
vanamartincz@gmail.com