15.03.2013, 16:27
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 15.03.2013, 16:31 uživatelem May. Edited 3 times in total.)
Lehčí krém?
A co by jsi si stylově představovala? Oproti americkému buttercreamu je lehčí všechno...
Máslový krém lze odlehčit sněhem z bílku (viz recept v předchozím postu), můžeme udělat krém na sýrovém základě (Mascarpone, Philadelphia, "vhodný čerstvý sýr"..), tvarohovém základě (jeden recept tu již ve vlákně stihl zlidovět)...
Osobně jediné co nedělám jsou pudinkové krémy... nemám k tomu rozumný důvod, jen trauma z dětství...
P.S. Po odmazání nejmenovaného vlákna adminy tu mám podruhé 300. příspěvek..
A co by jsi si stylově představovala? Oproti americkému buttercreamu je lehčí všechno...
Máslový krém lze odlehčit sněhem z bílku (viz recept v předchozím postu), můžeme udělat krém na sýrovém základě (Mascarpone, Philadelphia, "vhodný čerstvý sýr"..), tvarohovém základě (jeden recept tu již ve vlákně stihl zlidovět)...
Osobně jediné co nedělám jsou pudinkové krémy... nemám k tomu rozumný důvod, jen trauma z dětství...
P.S. Po odmazání nejmenovaného vlákna adminy tu mám podruhé 300. příspěvek..
All we have to decide is what to do with the time that is given to us...