18.03.2013, 02:14
Já se tedy musím shoutboxu zastat. Byl jsem jeho pravidelný návštěvník a rozhodně mi tam bylo příjemněji než na irc nebo skypových skupinách. Nováčci který tam přicházeli byli občas trochu zaskočení, ale většinou si za chvilku zvykli a udělali si tam přátelé, dozvěděli se jak fórum funguje a podobně. Spousta lidí tam našla pomoc a podporu, vždyť i psychologická poradna vznikla díky shoutboxu. Lidi tam sdíleli zážitky, bavili se o tom co maj rádi, nezávazně chatovali, většinou ve velmi přátelský atmosféře a nové tváře reagovali pozitivně, jako vy jste super, mezi vás fakt zapadnu. A shout měl vlastní sub-komunitu, prostě jiní lidi než na irc nebo na fóru. I ty stále omýlané děti tam chodily rádi, třeba Elyra a Blackstorm a bylo tam opravdu skvěle, takovej mnohem přímější, těsnější kontakt s komunitou. Jeho zrušení mi nevadí, to říkaj lidi který tam poslední dobou nechodili a neví jakej význam SB měl, vždyť to bylo friendsip is magic v praxi. A toho nsfw tam zdaleka nebylo tolik jak se tim tady každej ohání.