17.05.2012, 10:56
U poníků toho prvního typu mi tvorba kostýmu přijde hlavně o shánění. Většina částí by se dala někde sehnat a potom už stačí jen rafinovaně zkombinovat a dodělat cutie mark, případně křídla/roh nebo upravit paruku. Ono i to shánění občas zabere dost času - sukni k jednomu kostýmu (mimo MLP) jsem sháněla víc jak měsíc a ještě potřebuje hodně úprav.
Ale chápu, že málo komu se do toho chce investovat čas, námahu, peníze a popř. se s tím i nějak výtvarně mořit Pro mě osobně je výroba kostýmů zábavní park Jsem ráda, když narazím na nějaký problém, který se musí kreativně vyřešit - sehnat nejvhodnější techniku a nakonec muset použít třeba tu kterou jste ještě nikdy nezkoušeli apod.
(Snad nezním jako moc velký šílenec )
Ale chápu, že málo komu se do toho chce investovat čas, námahu, peníze a popř. se s tím i nějak výtvarně mořit Pro mě osobně je výroba kostýmů zábavní park Jsem ráda, když narazím na nějaký problém, který se musí kreativně vyřešit - sehnat nejvhodnější techniku a nakonec muset použít třeba tu kterou jste ještě nikdy nezkoušeli apod.
(Snad nezním jako moc velký šílenec )