18.05.2012, 22:27
Dneska jsem učinil pro mne doposud nevídaný objev...Kolem druhé hodiny odpolední,jsem si zajel do trafiky pro pár věcí ke kreslení...Zaplatil jsem a už jsem byl na odchodu,když tu najednou mé švenkující oči přejely regál s časopisy....Okamžitě jsem poznal ty známé postavy,které na mě koukaly a ba co víc!Ten časopis byl ještě osvícen proudícím paprskem slunce z ulice....Byla to Aplejack a Flutthershy na předním obalu časopisu My Little Pony FiM !!!.Přesně tak,jako v seriálu....V trafice byly tři lidi,včetně prodavačky a určitě museli slyšet to moje nezkrývané a chraptícím zvukem okomentované nadšení z toho objevu....Okamžitě jsem se podíval na prodavačku a se suchým hrdlem jsem ze sebe vysípal"Kupuju!!!...
Celý časopis je ohromný z hlediska kreseb a všech postav z MLP..Hlavně ten plakát je supr!!!!..Krásná Rainow Dash,jak letí u Canterlotu!!!...This is so Awesome
Celý časopis je ohromný z hlediska kreseb a všech postav z MLP..Hlavně ten plakát je supr!!!!..Krásná Rainow Dash,jak letí u Canterlotu!!!...This is so Awesome
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.