24.03.2013, 20:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.03.2013, 20:43 uživatelem eseona. Edited 1 time in total.)
Minulý víkend jsem pekla anýzové sušenky s absithovou polevou. Sice nemám vlastní fotku (vypadaly dost šeredně), ale za to mám několik svědků, kteří dosvědčí, že byly značně libochutné A jelikož se jedná o celkem nevšední věc, říkala jsem si, že bych se mohla podělit o recepis
http://afinekettleofish.wordpress.com/20...e-cookies/
Jen jediné co bych k tomu dodala - cukru do polevy dát asi o něco méně, jinak to bude spíš krém. Navíc rychle tuhne, takže po namazání půlky sušenek už se s ním bude pracovat dost špatně. A k octu v těstě - je to tam trochu špatně poznat, ale jedná se o 0,25 lžičky, tak to nepřežeňte
Snad se tu najde pár absinthistů, co tenhle recept ocení
http://afinekettleofish.wordpress.com/20...e-cookies/
Jen jediné co bych k tomu dodala - cukru do polevy dát asi o něco méně, jinak to bude spíš krém. Navíc rychle tuhne, takže po namazání půlky sušenek už se s ním bude pracovat dost špatně. A k octu v těstě - je to tam trochu špatně poznat, ale jedná se o 0,25 lžičky, tak to nepřežeňte
Snad se tu najde pár absinthistů, co tenhle recept ocení